Ελλάδα

Σάκοτα: «Αν είναι νευριασμένοι στον Άρη, δεν μας αφορά»

Ο Ντούσαν Σάκοτα δεν επαναπαύεται στο 2-0 της ΑΕΚ απέναντι στον Άρη, περιμένει την αντίδρασή του την Τετάρτη, αλλά δεν… ασχολείται με τα όσα δηλώνουν οι Θεσσαλονικείς για διαιτησία κι όχι μόνο.

Κάθε άλλο παρά χαλαρά βλέπει τη συνέχεια στη σειρά των μικρών τελικών με τον Άρη ο Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός της ΑΕΚ αφήνει στην άκρη τις διαμαρτυρίες των Θεσσαλονικέων και εστιάζει στη δική του ομάδα.

«Εμείς οι παίκτες δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε ότι η σειρά έχει τελειώσει, γιατί θα το πληρώσουμε ακριβά. Νομίζω ότι την Τετάρτη θα παίξουν με πολλή ένταση. Θα αντιδράσουν γιατί έχουν εκνευρισμό μέσα τους. Ίσως θεωρούν ότι είναι αδικημένοι, γιατί τέλειωσαν τρίτοι το πρωτάθλημα, αλλά έτσι είναι το σύστημα. Υπάρχει μικρός τελικός. Εμείς ξέραμε πως είναι η ευκαιρία μας να πάρουμε την τρίτη θέση. Αν είναι νευριασμένοι, δεν μας αφορά. Εμείς πρέπει να κοιτάμε τον εαυτό μας», αναφέρει.

Όπως τονίζει ο 30χρονος φόργουορντ, η πίεση είναι περισσότερο στην πλευρά του Άρη. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει πίεση για το επόμενο παιχνίδι. Εις βάρος των παικτών του Άρη υπάρχει, γιατί παίζουν στην έδρα τους. Για εμάς, η καλή πίεση είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Πίεση όταν παίζεις για την ΑΕΚ, πάντα θα υπάρχει, όπως υπάρχει και ευθύνη».

Όσο για την παρουσία του στον αγώνα του Σαββάτου (22π.) επισημαίνει: «Σίγουρα ήταν η καλύτερή μου εμφάνιση, αλλά δεν έχει σημασία. Σημασία έχει μόνο το ότι κερδίσαμε. Δεν πιστεύω πως σε αυτά τα ματς παρακολουθούν πολλοί ποιος παίζει καλά, αλλά ποιος παίρνει τη νίκη. Είμαστε στο 2-0 και είμαστε ένα βήμα από την 3η θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x