Πολύ χαρούμενος για την κατάκτηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ ήταν ο Ντούσαν Σάκοτα, ο οποίος αποκάλυψε πως δεν κοιμήθηκε για δύο ημέρες μετά τον τελικό.

Ο αρχηγός της Ένωσης τόνισε πως αυτό ήταν μία δικαίωση για την ομάδα, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντούσαν Σάκοτα στο match programme του ΑΕΚ-Νίμπουρκ:

Για το συναίσθημά του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Όταν πήραμε τελικά το Κύπελλο, μού ήρθαν πολλά στο μυαλό. Δεν ξέχασα ποτέ τι πέρασε η ομάδα πριν από μερικά χρόνια. Δεν ξέχασα υπό ποιες προϋποθέσεις επέστρεψα το 2014. Ήταν υπερηφάνεια αυτό που ένιωσα. Ήταν δικαίωση. Ήταν χαρά. Ένιωσα όλα τα όμορφα συναισθήματα μαζί. Ήταν η ανταμοιβή, αν θέλετε, για τον κόπο μας όλο αυτό το διάστημα».

Για τα όνειρα που έκανε, μετά τον τελικό: «Δεν κοιμήθηκα ούτε την πρώτη, ούτε τη δεύτερη νύχτα από την ένταση. Άρα, δεν ονειρεύτηκα. Ο πρώτος άνθρωπος που μίλησα στο τηλέφωνο μετά την κατάκτηση του τροπαίου ήταν η μητέρα μου. Της το είχα υποσχεθεί, άλλωστε πριν φύγω από Αθήνα. Της είχα πει, ότι θα γυρίσω με το Κύπελλο. Και εγώ κρατάω τις υποσχέσεις μου».

Για την επόμενη μέρα, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος: «Προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Είμαστε Κυπελλούχοι Ελλάδος. Όμως, όντως μας άνοιξε η όρεξη. Και φάνηκε αυτό από την πρώτη προπόνηση κιόλας, που ήμασταν όλοι μαζί. Πέσαμε με τα μούτρα στη δουλειά για να βελτιωθούμε περισσότερο. Νομίζω, ότι οι οιωνοί είναι καλοί για τα καλύτερα που έρχονται μέχρι το τέλος της περιόδου».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ