Ελλάδα

Σάκοτα: «Ήταν και θέμα τύχης»

Ικανοποιημένος με τη νίκη της ΑΕΚ επί του Κοροίβου Αμαλιάδας ήταν ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος την απέδωσε και στην τύχη.

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Κοροίβου Αμαλιάδας, με τον προπονητή της Ένωσης να τονίζει πως το συγκεκριμένο ματς μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής, ενόψει της ρεβάνς με τη Νίμπουρκ, για τους «16» του Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα:

«Συγχαρητήρια για τη νίκη της ομάδας μου και συγχαρητήρια και στον Κόροιβο, ήταν πολύ ανταγωνιστικός και άξιζε τη νίκη. Βέβαια, είναι και θέμα τύχης. Εμείς συνεχίζουμε, είχαμε μια δουλειά να κάνουμε, να κερδίσουμε και αυτό σκεφτόμασταν. Προσπάθησα σε αυτό το παιχνίδι να προσέχω και τις συμμετοχές, γιατί είναι διαφορετικά να παίζεις στην Ευρώπη και διαφορετικά στην Ελλάδα, εκτός εάν παίζεις με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Ο Κόροιβος βέβαια είναι μία ομάδα που προσπαθεί να δημιουργεί αιφνιδιασμούς και ιδιαίτερα αυτό έκανε στο πρώτο ημίχρονο και μπορούμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα. Εύχομαι καλή συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x