Ελλάδα

Σάκοτα: «Κάναμε κάποια έρευνα για παίκτες…»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ΑΕΚ ο Ντράγκαν Σάκοτα, μετά τη νίκη επί του Πανελευσινιακού, με τον προπονητή της «Ένωσης» να επιβεβαιώνει πως η ομάδα του έχει κάνει κάποια σχετική… έρευνα.

Η ΑΕΚ έχει ανοικτά τα… μάτια της στην αγορά για παίκτη, όπως δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα μετά τη νίκη επί του Πανελευσινιακού.

Ο προπονητής της «Ένωσης» τόνισε πως τα περισσότερα ονόματα που ακούγονται βρίσκονται στα χαρτιά, ωστόσο η ομάδα του κοιτάει και την επόμενη σεζόν όσον αφορά το μεταγραφικό σχεδιασμό.

«Ήταν ένα παιχνίδι πιο πολύ επιθετικό. Ήμασταν φαβορί και το ξέραμε. Σήμερα ξέραμε ότι έπρεπε οπωσδήποτε να κερδίσουμε. Σίγουρα ήθελα να ήμασταν λίγο καλύτεροι στην άμυνα, αλλά κάποια στιγμή αφήσαμε το παιχνίδι και λόγω και του σκορ. Ήμασταν αρκετά σοβαροί στα τρία δεκάλεπτα και σουτάραμε γενικά με καλά ποσοστά, τα οποία δεν χάλασαν ούτε στο τέταρτο δεκάλεπτο. Σε λίγες μέρες παίζουμε στην Πάτρα και ήταν μία ευκαιρία να παίξουν όλοι σήμερα, ο Ντούσαν να βρει ρυθμό γιατί δεν έπαιξε στο τελευταίο παιχνίδι. Όλα έγιναν όπως τα θέλαμε», δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Για την πιθανότητα μεταγραφικής ενίσχυσης: «Έχουμε το δικαίωμα να φέρουμε και άλλους παίκτες. Οι μάνατζερ προτείνουν παίκτες, κάποιοι διαφημίζουν τον ίδιο παίκτη, οπότε αναγκάζομαι να απαντάω συνέχεια. Τα περισσότερα ονόματα είναι στα χαρτιά. Όλοι αυτοί οι παίκτες που γράφατε είναι καλοί και έχουν συμβόλαια με τις ομάδες τους. Κάναμε κάποια έρευνα όχι μόνο για φέτος, αλλά και για του χρόνου, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά θα πάρουμε παίκτη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x