Ελλάδα

Σάκοτα: «Ο διαιτητής έψαχνε ευκαιρία να μου δώσει τεχνική ποινή»

Εμφανώς απογοητευμένος με την ήττα της ΑΕΚ από τον Πανιώνιο ήταν ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος άφησε αιχμές για την τεχνική ποινή που δέχθηκε, λέγοντας πως ο διαιτητής έψαχνε αφορμή για να το κάνει.

Για τρεις λόγους ηττήθηκε η ΑΕΚ από τον Πανιώνιο, σύμφωνα με τον Ντράγκαν Σάκοτα.

Όπως δήλωσε ο προπονητής της Ένωσης, ο πρώτος ήταν η «ζημιά» που έκανε στην ομάδα του ο νεοαποκτηθείς Κάμινγκς, ο δεύτερος η κακή αντίδραση στην άμυνα στα «ένας εναντίον ενός» στα τελευταία λεπτά και ο τρίτος η τεχνική ποινή που δέχθηκε, που όπως τόνισε δεν έκανε κάτι μεμπτό, αλλά ο διαιτητής έψαχνε την… ευκαιρία για να το κάνει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα:

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Έκανε αρκετά καλή νίκη για τη συνέχεια. Εμείς μπήκαμε κουρασμένοι αρκετά, προφανώς και εμείς άνθρωποι είμαστε, είναι αρκετά παιχνίδια με μεγάλη σημασία. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά έλειπε η ενέργεια, μπορεί και ένας παίκτης λιγότερος, ο Ντούσαν. Το ματς όμως, κρίθηκε σε τρία σημεία. Το ένα ήταν τα ατομικά σημεία, ο Κάμινγκς, ο καινούργιος παίκτης του Πανιωνίου, που μας έκανε σκορ 11 πόντους σε 10 λεπτά. Και στο τέλος που κρινόταν το παιχνίδι δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε το παιχνίδι “ένας εναντίον ενός” που δεχθήκαμε δύο τρίποντα και εννοείται από τον άνθρωπο που έδωσε τεχνική ποινή για κάτι που σε τόσα χρόνια δεν έχω ζήσει ποτέ.

Δηλαδή να μιλάω με τον παίκτη μου που έκανε ένα λάθος και να μου δώσει τεχνική ποινή σε ένα σημείο στο οποίο κρινόταν το παιχνίδι. Πιστεύω ότι έψαχνε ευκαιρία να το κάνει, χωρίς λόγο, επειδή είχα στεναχωρηθεί που ο παίκτης έχασε μια μπάλα. Εννοείται ότι και εμείς φταίμε για πολλά θέματα. Άνθρωποι είμαστε, δεν είναι εύκολο, συνεχίζουμε. Δεν ξέρω εάν ο Ντούσαν θα είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Ειδικός δεν είμαι. Οι γιατροί ξέρουν λίγο καλύτερα. Μπορεί να πάρει κάποιες μέρες, αλλά δεν ξέρω
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x