Ευρώπη

Σάκοτα: «Ο κόσμος μιλούσε για Final Four… Δεν παίξαμε έξυπνα»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν φανερά απογοητευμένος.

Εμφανώς προβληματισμένος μετά την ήττα με 98-88 από τη Νίμπουρκ στο ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα. Τόνισε πως ίσως οι προσδοκίες των οπαδών της ΑΕΚ να μην ήταν ρεαλιστικές και πρόσθεσε πως στη ρεβάνς θα πρέπει η ομάδα του να παίξει πολύ καλύτερα για να προκριθεί.

«Δεν ξέρω τον λόγο που προσπαθήσαμε να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο με αυτούς, ειδικά στο ξεκίνημα. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε λίγο καλύτερα, είχαμε καλύτερες επιλογές. Δεν παίξαμε και έξυπνα όμως. Είναι απίστευτο το πώς δεχτήκαμε τόσους πόντους από έναν παίκτη. Έτσι είναι το παιχνίδι, κάποιες φορές επιλέγεις να παίξεις με λάθος τρόπο. Δεν ήταν έκπληξη για εμένα το παιχνίδι της Νίμπουρκ. Ίσως το σκοράρισμα. Όλες αυτές τις μέρες ο κόσμος μιλούσε για τη Στρασμπούρ και το Final Four, ξεχνώντας πως βγήκαμε τρίτοι στον όμιλο, δεν είχαμε πλεονέκτημα έδρας. Ξέρω πως έχουμε καλή ομάδα. Υπάρχει μια διαφορά δέκα πόντων. Θα παίξουμε πιο έξυπνα. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει τεράστιο αβαντάζ για τη Νίμπουρκ. Η μόνη επιλογή που είχαμε ήταν να παίξουμε δίχως Μαυροειδή και Καββαδά. Είναι πολύ καλοί παίκτες, αλλά όχι γι αυτού του είδους παιχνίδια», τόνισε.

Από πλευράς παικτών, ο Κέβιν Πάντερ τόνισε: «Έπρεπε να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτοί έπαιξαν εξαιρετικά σε επίθεση και άμυνα. Επιθετικά χάσαμε κάπως την επικοινωνία μας, κάποια στιγμή μειώσαμε στους 6-7 πόντους, αλλά δεν είχαμε συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x