Ελλάδα

Σάκοτα: «Ομαλά κυλά η ζωή στην Ελλάδα»

Καθησυχαστικός για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, λόγω των πολιτικών εξελίξεων, εμφανίστηκε ο Ντράγκαν Σάκοτα σε δηλώσεις που έκανε στο σερβικό Τύπο.

Προς το παρόν η ζωή στην Ελλάδα κυλά ομαλά, όπως δήλωσε ο Ντράγκαν Σάκοτα στην ιστοσελίδα «zurnal.rs», σε ερώτηση για τις σημαντικές πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε στους συμπατριώτες του πως δεν έχει επηρεαστεί ακόμα το μπάσκετ από την κατάσταση που επικρατεί, ενώ φάνηκε αισιόδοξος πως μέσα στις επόμενες 10 με 15 ημέρες θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές.

«Ποτέ δεν ήμουν ενεργός με τα πολιτικά. Αλλά, σίγουρα αυτή η κυβέρνηση είναι στην εξουσία λόγω της δυσαρέσκειας του κόσμου για τη διακυβέρνηση των περασμένων ετών. Η πολιτική της δεν ”αρέσει” στην υπόλοιπη Ευρώπη και γι’ αυτό δεν έχει υπάρξει συμφωνία μέχρι τώρα. Ακόμα δεν ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες, αλλά δεν είναι ωραίο να μην έχει επιτευχθεί ακόμα συμφωνία», δήλωσε αρχικά ο Ντράγκαν Σάκοτα στην ιστοσελίδα «zurnal.rs», ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν ισχύει ότι η κρίση είναι μεγάλη στην Ελλάδα:

«Όχι πολύ. Υπάρχει βενζίνη κανονικά και δεν υπάρχουν ουρές στα πρατήρια. Το μόνο που γίνεται είναι ότι δεν ξοδεύουν πολλά χρήματα, γιατί δεν μπορούν να πάρουν αρκετά από τα ΑΤΜ. Αυτό ως το πούμε είναι ένα πρόβλημα. Γενικά η ζωή κυλά ομαλά εδώ. Σίγουρα όμως θα αλλάξει αν υπάρξει περαιτέρω καθυστέρηση. Όμως, ελπίζω αυτό να μην γίνει. Τώρα δυσκολεύονται κάποιες επιχειρήσεις, αλλά και ο τουρισμός».

Τέλος, ο προπονητής της ΑΕΚ ερωτήθηκε για το αν οι εξελίξεις αυτές έχουν αρνητικό αντίκτυπο και στο μπάσκετ: «Όχι ακόμα. Οι μεταγραφές γίνονται κανονικά. Αν δεν λυθεί γρήγορα το πρόβλημα, σίγουρα θα υπάρξει ένα πρόβλημα στο πρόγραμμα και στις πληρωμές. Όμως, αν υπάρξει συμφωνία μέσα στις επόμενες 10 με 15 ημέρες, τότε σίγουρα η ζωή θα είναι όπως και πριν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x