Ευρώπη

Σάκοτα: «Πάμε σε αλλαγές, αλλά προέχει η Στρασμπούρ»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα επιβεβαίωσε πως η προσθήκη του Βασιλόπουλου δεν θα είναι η μοναδική για την ΑΕΚ, αλλά τόνισε πως προέχει ο αυριανός κρίσιμος αγώνας με τη Στρασμπούρ.

Η κρισιμότητα του αγώνα με τη Στρασμπούρ την Τρίτη στο ΟΑΚΑ (19:30) για το Basketball Champions League δεν επιτρέπει στον Ντράγκαν Σάκοτα να μιλήσει περισσότερο για τις αλλαγές που επίκεινται στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Μιλώντας για τη γαλλική ομάδα στη Nova είπε: «Αυτό που σαν πρώτη εντύπωση έχουμε είναι το παιχνίδι των γκαρντ. Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι ενισχυμένοι, μαζί με δύο ψηλούς που είναι αποτελεσματικοί κοντά και μακρά από το καλάθι. Είναι επικίνδυνη ομάδα. Είναι δύσκολο να παίζεις με ομάδα που παίζει ταυτόχρονα με τρία γκαρντ στο παρκέ. Είναι επικίνδυνοι και χτυπάνε στο τρανζίσιον. Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία που μας προβληματίζουν».

Όσο για τον όμιλο της ΑΕΚ, ανέφερε: «Πάω 1,5 μήνα πίσω όταν παίζαμε με την Εστουντιάντες. Αν χάναμε θα αποκλειόμασταν από τότε. Πενήντα μέρες παίζουμε τελικούς. Δεν μπορούμε να έχουμε παραπάνω άγχος. Η Εστουντιάντες είχε έναν τρόπο παιχνιδιού που δεν μας βόλευε καθόλου. Είμαστε σε μια φάση με συνεχόμενους αγώνες. Αυτό το μήνα έχουμε 6 ταξίδια σε 8 αγώνες. Είναι δύσκολο πρόγραμμα».

Σχετικά με τις αλλαγές στο ρόστερ, επισήμανε: «Εμείς είπαμε, δεν κρύβαμε τίποτα ότι θέλαμε να διορθώσουμε πράγματα. Δεν είναι εύκολο να βάλεις έναν παίκτη και να λειτουργήσει. Ειδικά αν είναι γκαρντ. Οι ψηλοί έχουν πιο γνωστό ρόλο. Πάλι ίσως να έχει κάποιο μπέρδεμα. Ο καινούργιος μπορεί να παίζει καλύτερα. Δεν θα ρισκάρουμε. Θα πάμε με όσα έχουμε και θα προχωρήσουμε. Αυτή τη στιγμή δεν θα πρέπει να πούμε ονόματα γιατί σημασία έχει το αγωνιστικό κομμάτι. Τα παιδιά χάνουν την ηρεμία τους και γι’ αυτό αποφεύγω να πω ονόματα. Δεν κρύβω ότι πάμε σε αλλαγές, αλλά μία μέρα πριν από το παιχνίδι δεν θα πούμε ονόματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x