Ευρώπη

Σάκοτα: «Πήγαμε στη Στρασμπούρ για να κερδίσουμε και όχι να κρατήσουμε τη διαφορά»

Για την μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ στο Final Four του Basketball Champions League μίλησε στις δηλώσεις του κατά την άφιξη της Ένωσης στην Ελλάδα ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την χθεσινή αναμέτρηση με την Στρασμπούρ η ΑΕΚ σχολίασε ο Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο τεχνικός της Ένωσης υποστήριξε πως η Ένωση αγωνίστηκε για τη νίκη κόντρα στη γαλλική ομάδα και όχι για να κρατήσει τη διαφορά του +9, ενώ πρόσθεσε πως ακόμα και αύριο να ήταν το Final Four οι κιτρινόμαυροι θα ήταν έτοιμοι.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν παίζεις με μία ομάδα αρκετά παιχνίδια, μαθαίνεις τον αντίπαλο. Εννοείται ότι ξέραμε πως η Στρασμπούρ δεν έχει μεγάλη διαφορά από εμάς. Ξέραμε ότι έχουμε το πάνω χέρι, αλλά δεν έπρεπε να σκεφτόμαστε τη διαφορά. Πήγαμε να κερδίσουμε. Είχαμε κάποια προβλήματα στο παιχνίδι, αλλά τα διαχειριστήκαμε.

Εγώ πιστεύω πως θα ήμασταν έτοιμοι ακόμη κι αν παίζαμε αύριο. Η φόρμα ποτέ δεν είναι σε ευθεία γραμμή. Υπάρχουν αρκετές ημέρες μέχρι το Final Four και πρώτα πρέπει να κερδίσουμε τα δυο παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα. Περιμένουμε να δούμε και τον αντίπαλο από την κλήρωση».


Τέλος για τη μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τόνισε: «Οι προσθήκες μας έκαναν να είμαστε πιο πλήρεις και να μπορέσουμε να παίξουμε και με άλλα στιλ παιχνιδιού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x