Ευρώπη

Σάκοτα: «Θέλουμε να προκριθούμε στο Final Four και να διοργανωθεί στο ΟΑΚΑ»

Ως το μεγαλύτερο στόχο της φετινής σεζόν χαρακτήρισε την πρόκριση της ΑΕΚ στο Final Four του Basketball Champions League ο Ντούσαν Σάκοτα.

Πολύ χαρούμενος για την μεγάλη πρόκριση της ΑΕΚ επί της Νίμπουρκ και την παρουσία της Ένωσης στις οκτώ καλύτερες ομάδες του BCL εμφανίστηκε ο Ντούσαν Σάκοτα.

Ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως κάθε φορά που η ΑΕΚ χρειάστηκε μία μεγάλη νίκη στη σεζόν κατάφερνε να την πάρει, ενώ πρόσθεσε πως φέτος η ομάδα είναι έτοιμοι για να κάνει το επόμενο βήμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο αρχηγός της ΑΕΚ στην κάμερα της «NOVA»:

Για το αν ονειρεύεται Final Four στην Αθήνα:
«Είναι η μεγαλύτερη χαρά, ήταν ο στόχος που βάλαμε από την αρχή. Το θέλουμε πάρα πολύ αυτό, αλλά προέχει ένας μεγάλος αντίπαλος, που μας έχει κερδίσει δύο φορές. Θεωρώ ότι θα είμαστε πιο έτοιμοι να κάνουμε το βήμα παραπάνω».

Για το αν η ΑΕΚ έχει μια... καλή νεράιδα:
«Δεν είναι νεράιδα είναι ο χαρακτήρας των παικτών της ομάδας, όταν η ομάδα χρειαζόταν μια μεγάλη νίκη την έπαιρνε, παλαιότερα θεωρούμασταν το φαβορί και είναι δύσκολο τώρα να παίζεις κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Για το μέχρι που φτάνει η όρεξη της «Ένωσης»:
«Δεν ήταν ποτέ η όρεξη το πρόβλημα σε αυτή την ομάδα, όποιος έβλεπε τις προπονήσεις τις ομάδας θα έβλεπε ότι υπήρχε όρεξη από την αρχή, το πρόβλημα ήταν τα σκαμπανεβάσματα μέσα στην χρονιά».

Για το αν θέλει να πάρει μια φυσιολογική νίκη και όχι θρίλερ:
«Σίγουρα οι συνάδελφοι σας από το Champions League μας έχουν βγάλει βασιλιάδες των ανατροπών, αλλά θα θέλαμε να πάρουμε μια νίκη χωρίς να είναι έτσι. Θα είναι δύσκολα ματς, θα πρέπει να σταματήσουμε τα γκαρντ τους, όπως τον Ίνγκλις που εμφανίστηκε ξαφνικά και δεν τον ξέραμε, αλλά τώρα θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x