Ελλάδα

Σαλούστρος: «Και μόνο που φτάσαμε εδώ είναι μεγάλο το επίτευγμα»

Η συμμετοχή του Προμηθέα Πάτρας στους τελικούς της Α1 είναι ένα μεγάλο επίτευγμα, όπως δήλωσε ο Χρήστος Σαλούστρος μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Στόχος του Προμηθέα Πάτρας είναι να δείξει ένα καλό πρόσωπο και στο τρίτο ματς της σειράς με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος τόνισε πως η συμμετοχή της ομάδας από την Αχαΐα στους τελικούς είναι ένα μεγάλο επίτευγμα.

«Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε 20.000 κόσμο. Θεωρώ πως θα δείξουμε ξανά ένα καλό πρόσωπο. Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων. Ξέρουμε ότι είμαστε πίσω με 2-0, ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Προσπαθήσαμε, έχουμε κάνει ήδη την υπέρβαση και τώρα πάμε να χαρούμε το τρίτο ματς. Στο πρώτο ματς ήμασταν πολύ κουρασμένοι, το σώμα δεν υπάκουε το μυαλό. Ήταν μεγάλη η διαφορά, όπως και η διαφορά κλάσης. Και μόνο που φτάσαμε εδώ είναι μεγάλο το επίτευγμα. Είναι υπέροχο συναίσθημα να παίζεις μπροστά σε ένα τέτοιο κοινό. Ο Προμηθέας έχει καταφέρει ν συνυπάρχουν οπαδοί των δύο ομάδων σε ένα μεγάλο γήπεδο», ήταν τα λόγια του Έλληνα φόργουορντ στην κάμερα της ΕΡΤ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x