Ελλάδα

Σάμιουελς στο sport-fm.gr: «Κανείς δεν μου έδινε δουλειά, ευγνώμων στον Πανιώνιο»

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του ο Σαμάρντο Σάμιουελς μιλώντας στο sport-fm.gr, τόσο για το θετικό ντεμπούτο του με τον Πανιώνιο, αλλά κυρίως για την ευκαιρία που του δίνεται να ξαναπαίξει μπάσκετ.

Την ευγνωμοσύνη του στον Πανιώνιο, που του έδωσε την ευκαιρία να… ξαναμπεί στη δουλειά, εξέφρασε μέσω του sport-fm.gr ο Σαμάρντο Σάμιουελς.

Ο νεαποκτηθείς σέντερ των «κυανέρυθρων» μπορεί να έχει στο βιογραφικό του τις λέξεις NBA (Κλίβελαντ Καβαλίερς) και Ευρωλίγκα (Μπαρτσελόνα και Αρμάνι Μιλάνο), ωστόσο δυσκολεύτηκε αρκετά στο να βρει ομάδα, όπως ο ίδιος τόνισε.

Εδώ και λίγες μέρες, όμως, ανήκει στον Ιστορικό, με τον οποίο το Σάββατο (19/10) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του, βοηθώντας τον καταλυτικά (με 22 πόντους και εννιά ριμπάουντ) στην επίτευξη της πρώτης του νίκης στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο sport-fm.gr μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Ρέθυμνο, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων τόσο στο επίπεδο που έχει συναντήσει στην Basket League, όσο και στον κόσμο του Πανιωνίου Su Casa, με τον οποίο έχασε το… μυαλό του.

Αναλυτικά ο Σαμάρντο Σάμιουελς μίλησε στο sport-fm.gr και στον Μανώλη Μουσουράκη για:

-το πώς αισθάνεται μετά το πρώτο του ματς με τη φανέλα του Πανιωνίου: «Ήταν υπέροχο. Πρόλαβα να λάβω μέρος σε μόλις 1-2 προπονήσεις. Υπήρχε και το θέμα του τζετ λαγκ. Νιώθω πολύ όμορφα που βρίσκομαι εδώ. Έψαχνα έμπνευση. Βρισκόμουν στο σπίτι για δύο μήνες, χωρίς να μπορώ να βρω δουλειά πουθενά. Οπότε, το να έρθω και να αγωνιστώ εδώ μου φάνηκε υπέροχο. Τόσο καιρό ένιωθα αμφισβήτηση από τους πάντες. Είμαι εδώ για να αποδείξω ότι είμαι ο Σαμάρντο Σάμουελς, ένας πολύ καλός μπασκετμπολίστας. Ο Πανιώνιος μου παρέχει αυτήν την ευκαιρία και θα δώσω ό, τι έχω».

-το επίπεδο ετοιμότητάς του: «Δεν είμαι στο 100%, όμως κάθε μέρα θα δίνω ό, τι έχω. Είμαι ευγνώμων στον Πανιώνιο που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω και να αγωνιστώ εδώ».

-το πώς του φάνηκε το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, έχοντας αγωνιστεί σε NBA και Ευρωλίγκα: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο! Παραλίγο να χάσουμε. Οι αντίπαλοι είχαν πολύ καλή φυσική κατάσταση. Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα, ωστόσο, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ακόμα καλύτερες στο πρωτάθλημα. Οπότε, θα είναι δύσκολο. Είναι μία πρόκληση. Όμως, αν μείνουμε ενωμένοι και παλέψουμε όλοι μαζί μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε».

-το τι γνωρίζει για τους στόχους του Πανιωνίου: «Είμαι μόλις δύο μέρες εδώ, οπότε δεν ξέρω ποιος είναι ο στόχος του κλαμπ. Ο δικός μου είναι να δίνω το 100%. Είμαι ευγνώμων που μπορώ να ξαναπαίξω μπάσκετ. Έτσι, κάθε φορά που θα μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο θέλω να είμαι όσο το δυνατόν καλύτερος».

-τους 22 πόντους που πέτυχε: «Έχασα πολλούς! Έχασα πολλές ελεύθερες βολές απόψε (σ.σ.: 4/13). Πρέπει να εξασκηθώ σ' αυτόν τον τομέα, καθώς λόγω του σκληρού παιχνιδιού που υπάρχει εδώ, θα χρειαστεί να εκτελώ αρκετές. Δεν θα πω ψέματα, ήθελα να πραγματοποιήσω μία σπουδαία εμφάνιση. Σήμερα ήταν ικανοποιητική. Με βοήθησαν πολύ και οι συμπαίκτες μου και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό».

-τον κόσμο του Πανιωνίου: «Τους άκουγα! Τους άκουγα να τραγουδάνε για την ομάδα. Ξέρω ότι είναι περήφανοι γι' αυτήν. Γνωρίζω την ιστορία του κλαμπ και αξίζουν να το βλέπουν να έχει επιτυχίες. Ήταν υπέροχη εμπειρία. Έχασα το... μυαλό μου. Είμαι ευτυχισμένος. Είναι σπουδαία στιγμή για μένα, καθώς όπως είπα δεν μπορούσα να βρω δουλειά πουθενά. Κανείς δεν ήθελε να μου δώσει την ευκαιρία. Οπότε, το να έρχομαι εδώ και να βλέπω στον πρώτο μου αγώνα αυτούς τους τύπους (σ.σ.: τους φιλάθλους), με έκανε πραγματικά χαρούμενο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x