Ευρώπη

Σαμίρ: «Ήμασταν εκτός αγώνα»

Στο γεγονός πως οι παίκτες της Χολόν δεν είχαν το μυαλό τους την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ απέδωσε την ήττα των Ισραηλινών στην Πυλαία ο Νταν Σαμίρ.

Ο Ισραηλινός τεχνικός τόνισε πως το άσχημο ξεκίνημα έφερε τη μεγάλη διαφορά για τον «Δικέφαλο» και, στη συνέχεια, δεν έκαναν τίποτα σωστό, ώστε να ανακόψουν το ρυθμό των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ. Ουσιαστικά, ούτε αυτοί περίμεναν να εξελιχθεί τόσο εύκολα το ματς. Εμείς δεν είχαμε, όπως φαίνεται, το μυαλό μας στον αγώνα. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Η διαφορά ξέφυγε στο πρώτο δεκάλεπτο και ότι προσπάθεια και να κάναμε μετά δεν είχε αποτέλεσμα».

Για το ότι η Χολόν δεν έκανε φάουλ για να σταματήσει το ρυθμό: «Όταν ένα παιχνίδι ξεκινάει έτσι, υπάρχουν πολλά πράγματα που έγιναν λάθος και ένα από αυτά ήταν και το ότι δεν έγιναν φάουλ στην αρχή του αγώνα. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι για να διορθώσουμε τα πράγματα, ωστόσο δεν τα καταφέραμε».

Ο Κόρεϊ Ουόλντεν συμπλήρωσε πως: «Κάναμε άσχημο ξεκίνημα. Σίγουρα, δεν ήταν καλός ο τρόπος που παίξαμε. Αν δούμε την εικόνα μας στα υπόλοιπα δεκάλεπτα, εκτός του πρώτου, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Η διαφορά, όμως, ήταν τόσο μεγάλη που ήταν δύσκολο να την καλύψουμε στη διάρκεια του υπόλοιπου αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x