NBA

Σαν σήμερα: Η αποβολή του Πόποβιτς που είναι η πιο γρήγορη στην ιστορία του ΝΒΑ!

Η σχέση… αγάπης του Γκρεγκ Πόποβιτς με τους διαιτητές προκάλεσε, σαν σήμερα (3/4) το 2019, την πιο γρήγορη αποβολή στην ιστορία του ΝΒΑ!

Ακόμη και εκείνοι που δεν ασχολούνται πολύ με το ΝΒΑ, γνωρίζουν τον Γκρεγκ Πόποβιτς, κυρίως για τα επιτεύγματα και τα ρεκόρ που έχει κάνει ως προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, εδώ πάνω από δύο δεκαετίας.

Από την άλλη, όμως, ο σπουδαίος Αμερικανός κόουτς είναι πολύ δημοφιλής και για τις «φιλικές» σχέσεις που έχει με τους διαιτητές, καθώς όλα αυτά τα χρόνια έχει -ουκ ολίγες φορές- δεχθεί τεχνική ποινή.

Ωστόσο, μία ημέρα σαν τη σημερινή και συγκεκριμένα στις 3 Απριλίου του 2019, ο Πόποβιτς κατέγραψε την πιο γρήγορη αποβολή στην ιστορία του ΝΒΑ (σ.σ. προπονητή ή παίκτη), καθώς για να συμβεί αυτό χρειάστηκαν μόνο 63 δευτερόλεπτα, στον αγώνα των Σπερς με τους Νάγκετς!

Συγκεκριμένα, 1:03’’ μετά την έναρξη του ματς και ενώ το σκορ ήταν στο 5-0 υπέρ της ομάδας του Ντένβερ, ο πολύπειρος προπονητής διαμαρτυρήθηκε για το σκληρό παίξιμο του Μίλσαπ πάνω στον Όλτριτζ, με τους διαιτητές να μην καταλογίζουν κάποιο φάουλ.

Οι πρώτες του φωνές τιμωρήθηκαν με τεχνική ποινή, όμως, ο Πόποβιτς δεν σταματούσε να τα «χώνει» στον διαιτητή, με αποτέλεσμα να δεχθεί και τη δεύτερη… καπάκι και να αποβληθεί!

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x