Ελλάδα

Σαρικόπουλος: «Θα παλέψω για ό,τι μου αναλογεί»

Δικαιωμένος για την κλήση του στην Εθνική και αποφασισμένος να παλέψει για όσες πιθανότητες έχει να είναι στη δωδεκάδα δήλωσε ο Ζήσης Σαρικόπουλος.

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος επιβραβεύτηκε για τη βελτίωσή του με την κλήση του στην Εθνική. Ο 25χρονος σέντερ, αφού ευχαρίστησε την ΑΕΚ για τη συμβολή της σε αυτή την κλήση, δήλωσε αποφασισμένος να παλέψει για το καλύτερο στην προετοιμασία της ελληνικής ομάδας.

Αναλυτικά, ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στην «Ώρα για Σπορ» για:

-το αν περίμενε την κλήση: «Ήταν ένας προσωπικός στόχος που πλέον επιτεύχθηκε. Από την μία μεριά, μπορώ να πω ότι με βρήκε λίγο απροετοίμαστο. Από την άλλη όμως, ήταν κάτι που υπήρχε στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Νιώθω πολύ ωραία. Από εδώ και πέρα, αυτή η διαδικασία είναι ένα κέρδος για μένα. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό».

-το αν πιστεύει πως μπορεί να μπει στη δωδεκάδα: «Το σίγουρο είναι ότι δεν ήρθα απλά και μόνο για να είμαι εδώ, στην προεπιλογή. Είναι σαφές ότι έχω έρθει για να παλέψω και να διεκδικήσω ό,τι αξίζω και ό,τι μου αναλογεί».

-τη συμβολή της ΑΕΚ στην κλήση του: «Ασφαλώς με βοήθησε πολύ η ομάδα και ο κόουτς. Κατάφερα φέτος να δείξω κάποια πράγματα, λόγω των ευκαιριών που μου δόθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς. Η ΑΕΚ είναι μεγάλος σύλλογος, έχει δυναμική και έπαιξε καταλυτικό ρόλο για να βρεθώ εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x