Γενικά

Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Θα παλέψουμε για ένα μετάλλιο»

Η Εθνική Σερβίας έχει επανέλθει και πάλι δυναμικά στο μπασκετικό στερέωμα, καθώς έχει μια εξαιρετικά ταλαντούχα φουρνιά με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και τον Μίλος Τεόντοσιτς να δίνουν το στίγμα ενόψει Ρίο.

Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 και την 11η θέση που κατέλαβε, η Εθνική Σερβίας επέρχεται και πάλι, αυτή την φορά στο Ρίο και οι στόχοι είναι ιδιαίτερα υψηλοί με τις φιλοδοξίες να φτάνουν μέχρι την κατάκτηση ενός μεταλλίου.

Αυτό κατέστη σαφές μέσα από τις δηλώσεις του προπονητή της ομάδας Σάσα Τζόρτζεβιτς και του αρχηγού Μίλος Τεόντοσιτς, στο αεροδρόμιο λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αργεντινή, όπου θα δώσει σειρά φιλικών με Αργεντινή, Γαλλία και Κροατία.

Ο Σέρβος προπονητής τόνισε: « Είναι μεγάλη τιμή η παρουσία της Σερβίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και υπόσχομαι ότι θα υπερασπιστούμε επάξια τη φήμη μας. Οι φιλοδοξίες μας είναι μεγάλες και πάμε για να παλέψουμε για ένα μετάλλιο

Στην συνέχεια ο Μίλος Τεόντοσιτς πρόσθεσε: « Είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε να αποδώσουμε. Αυτό μπορώ να το υποσχεθώ, αλλά δεν ξέρω αν είναι αρκετό για την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλη την ομάδα και στον προπονητή μας προσωπικά . »

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαχαίρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x