NBA

Σε διαθεσιμότητα ο εκφωνητής των Κινγκς από το NBC για σχόλιό του για τη δολοφονία του Φλόιντ

Ο βετεράνος εκφωνητής με το… περίεργο παρελθόν τέθηκε μέχρι νεωτέρας εκτός NBC.

Εκτός NBC τέθηκε προσωρινά ο Γκραντ Ναπίερ, για ένα αμφιλεγόμενο σχόλιο που έκανε σχετικά με την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Ο 60χρονος εκφωνητής των αγώνων των Κινγκς έχει φήμη για… ακραίες πεποιθήσεις και το αμερικανικό δίκτυο τον έθεσε σε διαθεσιμότητα μετά την απάντηση που έδωσε στο Twitter στον ΝτεΜάρκους Κάζινς.

Ο πρώην σέντερ του Σακραμέντο, που προφανώς γνώριζε τις απόψεις του εκφωνητή, τού ζήτησε να τοποθετηθεί για την κατάσταση που επικρατεί και το σύνθημα Black Lives Matter. Η απάντηση που έλαβε ήταν: «Όλες οι ζωές έχουν αξία, όλες».

Για τις πεποιθήσεις του μίλησαν και δύο ακόμη πρώην παίκτες των Κινγκς. Ο Ματ Μπαρνς τον αποκάλεσε «κεκαλυμμένο ρατσιστή», ενώ ο Κρις Γουέμπερ ανέφερε «όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Γκραντ, το ξέρει και η ομάδα». Σημειώνεται πως ο εκφωνητής των Κινγκς είχε υπερασπιστεί το 2014 τον τότε ιδιοκτήτη των Κλίπερς όταν είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο για ρατσιστικά και σεξιστικά σχόλια που οδήγησαν στην αποπομπή του από το ΝΒΑ.

Η φωνή των Κινγκς από το 1988 απολογήθηκε. «Δεν είμαι τόσο καλά ενημερωμένος για το Black Lives Matter όπως νόμιζα. Δεν γνώριζα ότι όταν έλεγα ότι όλες οι ανθρώπινες ζωές έχουν σημασία πως αυτό θα θεωρείτο αντίθετο με το μήνυμα που προσπαθεί να περάσει το Black Lives Matter. Πονάω, είμαι 60 χρονών και έχω ακόμη πολλά να μάθω», ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x