Ευρώπη

Σενγκέλια: «Νιώθω σπίτι μου την Μπασκόνια»

Σαν το… σπίτι του νιώθει την Μπασκόνια ο Τόρνικε Σενγκέλια, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2022.

Πανευτυχής που παρέμεινε στη Βιτόρια δήλωσε ο Τόρνικε Σενγκέλια, με αφορμή την ανανέωσή του με την Μπασκόνια μέχρι το 2022, αλλά και την πρώτη προπόνηση της ομάδας από τη Βασκονία, ενόψει της επόμενης σεζόν.

«Η οικογένειά μου είναι πολύ χαρούμενη στην πόλη και τη νιώθω σαν το σπίτι μου. Κάθε χρόνο προσπαθώ να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα προσπαθήσω να δώσω το μάξιμουμ στο παρκέ, αλλά και στα αποδυτήρια», δήλωσε αρχικά ο Τόκο Σενγκέλια.

Για το Final Four της Ευρωλίγκας που θα γίνει στη Βιτόρια το 2019: «Δεν νομίζω ότι αυτό θα μας προσθέσει πίεση, αλλά θα είναι κάτι χαρούμενο. Εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ελπίζω να καταφέρουμε να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα και να πάμε την ομάδα στο Final Four που θα γίνει στο σπίτι μας».

Για την ομάδα: «Δεν μου αρέσει να γίνονται πολλές αλλαγές στην ομάδα κάθε χρόνο. Οι μεγάλες ομάδες έχουν παίκτες που είναι για χρόνια μαζί και αυτό είναι μία σημαντική λεπτομέρεια για εμάς. Επίσης, είναι σημαντικό που συνεχίζει ο ίδιος προπονητής».

Για τους στόχους της φετινής σεζόν: «Οι προσωπικοί στόχοι μπαίνουν στην άκρη, καθώς προέχουν αυτοί της ομάδας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε δυνατά και να είμαστε ενωμένοι. Θέλω να νικάω και πιστεύω ότι τόσο η ομάδα, όσο και η πόλη της Βιτόρια αξίζουν έναν τίτλο. Όλοι στα αποδυτήρια ξέρουν ότι αυτός είναι ο πρώτος στόχος και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πάντα για να τον πετύχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x