Euroleague

Σενγκέλια: «Σεβαστή η απόφαση των παικτών του Παναθηναϊκού»

Ο Τορνίκε Σενγκέλια δεν έλαβε… προσωπικά αλλά έκρινε σεβαστή την κίνηση των παικτών του Παναθηναϊκού να απέχουν από την παρουσίαση της Ευρωλίγκας πριν τον αγώνα με την Μπασκόνια.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γεωργιανού πάουερ φόργουορντ της Μπασκόνια στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ):

- Τελικά τα πάντα ήταν θέμα ρυθμού; Μπήκατε πολύ δυναμικά στο παρκέ, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσατε τη συνοχή σας σε άμυνα και επίθεση...
«Θα έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, ειδικά στην άμυνα. Αυτό ήταν το ‘'κλειδί'' της αναμέτρησης. Από τη στιγμή που χάσαμε την αμυντική συγκέντρωση μας, δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να αντεπιτεθεί και στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι».

- Στην τρίτη περίοδο δεν βρήκατε τις απαντήσεις απέναντι στην άμυνα του Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να ξεφεύγουν με διψήφια διαφορά (+15). Σε αυτό το διάστημα θεωρείς ότι χάθηκε το παιχνίδι;
«Θα μπορούσες να το πεις κι έτσι... Κάναμε πολλά λάθη σε αυτό το διάστημα, ενώ σε κάθε δική μας λάθος άμυνα ο Παναθηναϊκός έβρισκε τρόπο να σκοράρει. Τα δικά μας λάθη έγιναν πόντοι του Παναθηναϊκού και φτάσαμε στην ήττα».

- Θεωρείς ότι χάσατε μία μεγάλη ευκαιρία για την είσοδο σας στην οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ της Euroleague;
«Όχι... Είμαστε ακόμα ζωντανοί... Υπάρχουν πολλά παιχνίδι που απομένουν και θα έχουμε τις ευκαιρίες μας. Ωστόσο, θα πρέπει να παλέψουμε για να προκριθούμε στα πλέι οφ, τίποτα δεν θα έρθει χωρίς ‘'μάχη''».

- Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δε στάθηκαν δίπλα σας κατά τη ανάκρουση του ύμνου της Euroleague...
«Ήταν δική τους απόφαση και τη σέβομαι. Ο Παναθηναϊκός είναι μία σοβαρή ομάδα και αν οι παίκτες του θεωρούν ότι αυτή η κίνηση ήταν απαραίτητη προσωπικά δεν έχω να σχολιάσω τίποτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x