Euroleague

Σενγκέλια στο sport-fm.gr: «Θέλω να επιστρέψω στο NBA-Αξιοζήλευτη η χημεία του Ολυμπιακού»

Σε δηλώσεις του στο sport-fm.gr, ο Τόρνικε Σενγκέλια στάθηκε στην χημεία που βγάζει ο Ολυμπιακός στο παρκέ, ενώ τόνισε ότι η επιστροφή στο NBA αποτελεί στόχο του.

Σε μια βραδιά (30/1) που είχε ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση, αφού ήταν το πρώτο εντός έδρας ματς γα τον Ολυμπιακό μετά τον χαμό του Αντώνη Νταή, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 80-70 της Μπασκόνια και θα συνεχίσουν να παλεύουν για να μπουν στα playoffs.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, ο πάουερ φόργουορντ της ισπανικής ομάδας Τόρνικε Σενγκέλια, μίλησε στο sport-fm.gr για το τι ήταν αυτό που οδήγησε στην ήττα από το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Επίσης αναφέρθηκε στα στοιχεία που θα πρέπει να βελτιώσουν οι Βάσκοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Ευρωλίγκα αλλά και στον ξεκάθαρο στόχου της εισόδου στα playoffs της διοργάνωσης.

Τέλος σχολίασε την αξιοζήλευτη χημεία που παρουσιάζουν οι Πειραιώτες στον αγωνιστικό χώρο, ενώ όσον αφορά το NBA, επιβεβαίωσε ότι θα ήθελε να επιστρέψει και να αγωνιστεί ξανά εκεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόρνικε Σενγκέλια στον Χρήστο Κατριμουστάκη:

Για την ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό: «Πιστεύω ότι κάναμε κακή δουλειά στην μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα. Έτσι ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να πετύχει αρκετά εύκολα καλάθια. Προφανώς εμείς θα έπρεπε να παίξουμε σκληρότερα και πιο αποφασιστικά για να τους σταματήσουμε με φάουλ, ωστόσο δεν το καταφέραμε».

Για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει η Μπασκόνια: «Χωρίς αμφιβολία, είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να βελτιώσουμε την συνοχή μας. Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση. Μόνο με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις καλές στιγμές μας».



Για το τι ξεχώρισε αγωνιστικά στους Πειραιώτες: «Είναι μια εξαιρετική ομάδα κατά την άποψή μου. Παίζει physical μπάσκετ και ιδιαίτερα στο κομμάτι της ζώνης, είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις και διαθέτουν σπουδαίους παίκτες. Η χημεία που βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο είναι αξιοζήλευτη. Νομίζω ότι ο νέος προπονητής θα τους βοηθήσει ακόμα περισσότερο, αν και μάλλον δεν είμαι ο κατάλληλος για να το κρίνει αυτό».

Για τους στόχους της ισπανικής ομάδας: «Στόχος μας είναι ξεκάθαρα να μπούμε στα playoffs, ακόμα και τώρα που η βαθμολογική κατάσταση δεν μας ευνοεί. Πάντως, αν δεν είχαμε πίστη ότι μπορούμε να το πετύχουμε, θα είχαμε σταματήσει να παίζουμε».

Τέλος, στην ερώτηση αν θέλει άμεσα να επιστρέψει στο NBΑ, απάντησε με σιγουριά: «Ναι»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x