Ελλάδα

Σερέλης: «Δώσαμε στην Καβάλα την ευκαιρία να το κερδίσει»

Στην απειρία ορισμένων παικτών, για την υπερβολική σιγουριά που έδειξαν στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, απέδωσε ο Χρήστος Σερέλης την ήττα του Λαυρίου από την Καβάλα.

Εμφανώς απογοητευμένος ήταν ο Χρήστος Σερέλης με την ήττα του Λαυρίου από την Καβάλα και κυρίως με τον τρόπο που αυτή ήρθε. Ο προπονητής των νεοφώτιστων απέδωσε αυτό το αποτέλεσμα στην απειρία ορισμένων παικτών, ωστόσο στα θετικά συγκαταλέγεται η συγκέντρωση που έδειξε η ομάδα του στο μεγαλύτερο μέρος του ματς.

«Όπως καταλαβαίνετε εμείς ήμαστε στεναχωρημένοι γιατί σήμερα χάσαμε με ένα σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Μάλλον και από απειρία κάποιων παικτών γιατί στο τέλος κάναμε κάποια λάθη νομίζοντας ότι το παιχνίδι ήταν δικό μας, έτσι δώσαμε στην Καβάλα την ευκαιρία να το κερδίσει.

Για να είμαι ειλικρινής λίγο πριν από το τέλος και η Καβάλα είχε την ευκαιρία της να καθαρίσει το ματς και μας έδωσε με τη σειρά της το δικαίωμα να μπούμε στο ματς. Έχω πάρα πολλά θετικά για την ομάδα μου να πω σε σχέση με το πότε και πως χτίστηκε, φτιάχτηκε και οργανώθηκε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση τους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στη διαχείριση του αγώνα όταν ήμαστε κυρίως εκτός έδρας και ήμαστε κοντά στο να κερδίσουμε το παιχνίδι, ειδικά με κάποιες ομάδες που έχουμε τους ίδιους στόχους. Εάν συνεχίσουμε έτσι σε κάποιο άλλο ματς ενδεχομένως να κερδίσουμε
», δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x