Ελλάδα

Σερέλης: «Είμαι χαρούμενος για δύο λόγους…»

Διπλά χαρούμενος ήταν ο Χρήστος Σερέλης μετά τη νίκη του Λαυρίου επί του Κοροίβου Αμαλιάδας.

Χαρούμενος για δύο λόγους ήταν ο Χρήστος Σερέλης μετά το ροζ φύλλο του Λαυρίου κόντρα στον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Από τη μία, η ομάδα του έφτασε τις 13 νίκες στη φετινή Α1 και από την άλλη γιατί οι παίκτες του αντέδρασαν ύστερα από μία μέτρια εικόνα μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη:

«Σήμερα είμαι χαρούμενος για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι φτάσαμε τις 13 νίκες που θεωρώ ότι είναι ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα ο δεύτερος λόγος είναι γιατί είχαμε ζητήσει από τα παιδιά κατά την διάρκεια της εβδομάδας να προσπαθήσουμε λίγο να αλλάξουμε το στυλ του παιχνιδιού μας, διότι είχαμε και έχουμε σεβασμό στον Κόροιβο και στον κόουτς Καλαμπάκο και στο πως παίζει τα παιχνίδια και επειδή ο τρόπος παιχνιδιών μας έχει αρκετές ομοιότητες.

Θεωρούσαμε ότι έπρεπε να ακουμπήσουμε την μπάλα στο ποστ και να παίξουμε πολύ από το ποστ και να ελέγξουμε εμείς το παιχνίδι και τον ρυθμό και να πάμε σε λιγότερα σουτ και κυρίως σε τρίποντα από το ποστ προς τα έξω. Η στατιστική λέει ότι κάναμε μόνο 10 τρίποντα σήμερα και 44 δίποντα. Άσχετα αν δεν ήταν οι καλύτερες επιλογές και δεν ήταν ακριβώς το παιχνίδι που κάνουμε όλο τον χρόνο τα παιδιά ανταποκρίθηκαν και είναι πολύ σημαντικό που ακολούθησαν τις εντολές μας.

Στο δεύτερο κομμάτι που δεν πήγαμε πολύ καλά ήταν τα ριμπάουντ. Χάσαμε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, 9 επιθετικά ο Κόροιβος κανένα εμείς, συνεπώς είχε ο Κόροιβος 11 πόντους από δεύτερες ευκαιρίες, ήταν δύσκολο πολύ για μας αυτό να το διαχειριστούμε, και για αυτό το παιχνίδι φαινόταν να είναι αμφίρροπο. Το παιχνίδι ξέφυγε στο 3ο δεκάλεπτο όπου ελέγξαμε όλα αυτά τα στοιχεία και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε μία σχετικά εύκολη νίκη από μία ομάδα που για εμένα είναι πάρα πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας ειδικά αν δεν έχεις καθαρίσει μαζί της το τελευταίο 5λεπτο.

Θα πω κάτι που δεν έχει να κάνει με τον κύριο Καλαμπάκο αλλά επειδή ακούγεται από άλλους προπονητές και δεν μου δίνεται η ευκαιρία γιατί συνήθως όταν τα λένε δεν είμαι παρών, δεν θα μίλαγα για την διαιτησία αρκεί κάποιοι να μην εκμεταλλεύονται και παίρνουν αποσπασματικά κάποιες δηλώσεις κάποιων και θεωρούν ότι αδικούνται από την διαιτησία. Ο κος Καλαμπάκος το ξεκαθάρισε σήμερα αυτό, γιατί φεύγοντας από τις συνεντεύξεις ή όταν δεν είμαστε παρόντες ακούγονται διάφορα, παράκληση να μην παρερμηνεύονται τα λόγια κανενός και να έχουμε σωστές επικεφαλίδες όταν γράφουμε κάτι
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x