Ελλάδα

Σερέλης: «Είναι οδυνηρός ο τρόπος που χάσαμε»

Ως οδυνηρή χαρακτήρισε την ήττα του Λαυρίου από τον Άρη ο Χρήστος Σερέλης μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο τεχνικός των ανατολικών προαστίων αναφέρθηκε στον Παναγιώτη Γιαννάκη και στάθηκε στην έλλειψη «καθαρού» μυαλού στο τελευταίο πεντάλεπτο, στο καθοριστικό τρίποντο του Βον και στην ατυχία της τελευταίας επίθεσης στο σουτ του Ουίγκινς.

Αναλυτικά: «Καταρχάς, εγώ θα ξεκινήσω, κάνοντας μία αναφορά στον κόουτς Παναγιώτη Γιαννάκη, όχι στον κόουτς μόνο, αλλά στον Παναγιώτη Γιαννάκη που για εμάς τη νέα γενιά που μάθαμε και ξεκινήσαμε το μπάσκετ από τη γενιά των παικτών του Παναγιώτη Γιαννάκη, είναι πολύ μεγάλη χαρά και τιμή και για το Λαύριο και για εμένα προσωπικά και για όλους μας, να μπορέσουμε να φέρουμε αντιπάλους ανθρώπους σαν τον κόουτς. Για αυτό, άλλωστε, έγινε και η βράβευση πριν την έναρξη του ματς και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό.

Είναι μία οδυνηρή ήττα για εμάς όχι γιατί χάσαμε από τον Άρη, είναι μία οδυνηρή ήττα για τον τρόπο που χάσαμε. Κερδίζαμε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, στα τελευταία 5’ δεν είχαμε "καθαρό" μυαλό, όντως ο Άρης είχε κατεβάσει πολύ το σχήμα. Έπρεπε να βγούμε να εκτελέσουμε κάποια σουτ και δεν τα καταφέραμε, θεωρώ κομβικό σημείο είναι το γεγονός ότι δεν κρατήθηκε για αρκετό χρόνο η διαφορά τον 15 πόντων και όντως η ομάδα μου αγχώθηκε.

Επίσης, άλλο ένα κομβικό σημείο είναι το τρίποντο σημαντικό που πέτυχε ο Βον. Και εκεί πέρα, ενώ η διαφορά πήγε στους 7 πόντους, στην ομάδα μου φάνηκε θεωρητικά πως ήμασταν ισοπαλία και επειδή όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα και από το τι γίνεται και εμείς οι προπονητές, όταν συνήθως δεν κάνουμε κάτι, τελικά χάνουμε την μπάλα ή την πατάμε και προσωπικά εγώ με τον εαυτό μου τα βάζω περισσότερο γιατί ενώ είχαμε δύο τάιμ άουτ και το ήξερα, θεώρησα πως θα κάνει ο Άρης κατευθείαν φάουλ και ήθελα να τα κρατήσω για αργότερα, γιατί, όπως ξέρετε πολύ καλά και τα 27’’ στο μπάσκετ είναι πλέον μία ζωή και θεώρησα πως τα χρειαζόμουν, τελικά στο τέλος τα χρειαστήκαμε τα δύο τάιμ άουτ.

Θεωρώ πως ήμασταν λίγο άτυχοι στην τελευταία φάση, έγινε μία καλή προσπάθεια από τα παιδιά και μπορούσαμε να είχαμε βάλει, έστω και σε αυτό το σημείο, ένα δευτερόλεπτο και επτά δέκατα, το δίποντο αυτό ήταν φυσικά δύσκολο, αλλά θα μπορούσαμε να ήμασταν λίγο τυχεροί.

Γενικότερα, πιστεύω πως σήμερα δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας, αλλά, αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αν καταλάβουμε τα λάθη μας και προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε, θεωρώ ότι και φέτος θα είναι μία χρονιά για εμάς αρκετά θετική, με ωραία πράγματα να δείξουμε και στο τέλος θα χαμογελάμε και πάλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x