Ευρώπη

Σερέλης: «Είχαμε άγχος, δεν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα»

Στο άγχος που είχαν οι παίκτες του Λαυρίου για την πρώτη τους ευρωπαϊκή συμμετοχή στάθηκε ο Χρήστος Σερέλης μετά το 82-73 της αθηναϊκής ομάδας επί της Ντνίπρο στα προκριματικά του Europe Cup.

Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης στην άμυνα και στα μεγάλα σουτ που έβαλαν οι Ουκρανοί. Επίσης, στο γεγονός πως δεν περίμεναν να αγωνιστούν σε μία ευρωπαϊκή διοργάνωση και στην αντίδραση που έβγαλαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Όταν ρωτήθηκε για το αν φανταζόταν πως θα έπαιζε ευρωπαϊκό παιχνίδι με το Λαύριο, είπε πως: «Σε καμία περίπτωση. Κανείς δεν το είχε σκεφτεί αυτό. Εμείς παίζαμε σε ένα ανοιχτό γήπεδο παλιά και τώρα όλο αυτό είναι εντυπωσιακό. Αν δεν ονειρεύεσαι, δεν μπορείς να πετύχεις πολλά».

Στη συνέχεια, αναφορικά με το παιχνίδι, σχολίασε πως: «Είχαμε άγχος στην αρχή, δεν είχαμε συγκέντρωση στην άμυνα. Η Νντίπρο βρήκε μεγάλα σουτ. Έπρεπε να παίξουμε άμυνα και στο δεύτερο ημίχρονο το κάναμε».

Για την αντίδραση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο, τόνισε πως: «Αυτό που μετράει είναι η αντίδραση που δείξαμε και είναι σημαντικό ότι το "γυρίσαμε". Πρώτα πρέπει να ψάξει η δική μας ομάδα να βρει τι έφταιξε και, από εκεί και πέρα, να δούμε τα λάθη μας.
Χρειάζεται ένταση και συνεργασίες στην άμυνα και, από εκεί και πέρα, να "διαβάσουμε" τις αλλαγές της Ντνίπρο στην άμυνα που μας "τιμώρησε" πολλές φορές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x