Ελλάδα

Σερέλης: «Μεγάλη αξία έχει η νίκη επί του Κολοσσού»

Πανευτυχής με τη νίκη του Λαυρίου στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου, εμφανίστηκε ο Χρήστος Σερέλης.

Τεράστια σημασία έχει για το Λαύριο η νίκη που πήρε στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης, ο οποίος στο τέλος καταδίκασε τη χειρονομία του Γιάννη Κουζέλογλου προς την κερκίδα.

«Σήμερα κάναμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Στα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί αμυντικά και κυρίως δεν ήμασταν καλοί σε θέματα ενέργειας, διάθεσης και πάθους για να πάρουμε τα ματς. Παίζαμε με μία ομάδα που ήθελε πολύ το παιχνίδι. Το έχω πει από την πρώτη χρονιά που είμαστε στην Α1, ότι το Λαύριο θέλει να γίνει σαν τον Κολοσσό, με τη συνέχεια και τη συνέπεια που έχει στην Α1. Συνεπώς οι νίκες αυτές απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, έχουν πάντα μεγαλύτερη αξία για τον σύλλογο. Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με δύο ομάδες που το διεκδίκησαν από το πρώτο δευτερόλεπτο πολύ σκληρά. Στο τέλος, στο σχήμα που είχαμε με τον Μέιερ στο “5”, ο οποίος έβαλε δύο συνεχόμενα μεγάλα σουτ και μετά ένα κλέψιμο του Νίξον, μας έδωσαν την ψυχολογία και ξεφύγαμε στο σκορ. Καλή συνέχεια στον Κολοσσό και στον κόουτς», δήλωσε αρχικά ο Χρήστος Σερέλης.

Για τη χειρονομία του Κουζέλογλου: «Είναι απαράδεκτη η κίνηση του Κουζέλογλου και δεν θα έπρεπε να την κάνει. Θέλω να πω ότι, εμείς που ήμασταν στον αγωνιστικό χώρο, παίκτες και προπονητές, πρέπει να στεκόμαστε πάντα στο τι κάνουμε στο γήπεδο εμείς. Ό,τι και να γίνεται απ’ έξω, δεν θα πρέπει να μας απασχολεί και να αντιδρούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x