Ελλάδα

Σερέλης: «Πιο σημαντική από όλες τις νίκες η επιστροφή του Λεγκίκα»

Στη σημαντική επιστροφή του Δημήτρη Λεγκίκα μετά από 10 μήνες στους αγωνιστικούς χώρους στάθηκε ο τεχνικός του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης.

Το Λαύριο ηττήθηκε από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τον προπονητή του, Χρήστο Σερέλη, να στέκεται στην επιστροφή του Λεγκίκα στους αγωνιστικούς χώρους, ενώ παραδέχθηκε πως η «Ένωση» ήταν ανώτερη από την ομάδα του και εκμεταλλεύτηκε τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του για να φτάσει σε αυτό το +19.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα ΑΕΚ-Λαύριο:


- Για την επιστροφή του Δημήτρη Λεγκίκα: «Θα ξεκινήσω μιλώντας για έναν παίκτη μας που επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 10 μήνες, ίσως και παραπάνω. Για τον Δημήτρη Λεγκίκα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μετά από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους και είναι υγιής. Το σημαντικότερο είναι πως νιώθει πνευματικά έτοιμος για να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά, να επιστρέψει στο σημείο που βρισκόταν και να γίνει ακόμα καλύτερος. Όλοι στην ομάδα θεωρούμε ότι η πιο σημαντική στιγμή από όλες τις νίκες που έχουμε πετύχει, ήταν η επιστροφή του Δημήτρη».

- Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Τακτικά μπορώ να πω ότι μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι. Θεωρούσαμε ότι η ΑΕΚ μετά από τις μεγάλες νίκες που έχει κάνει, θα έχει ψυχολογία. Παλέψαμε για 25 λεπτά, ήμασταν κοντά στο σκορ, όμως η ΑΕΚ ήταν ανώτερη και νίκησε δίκαια. Ξέραμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ανώτερη ποιοτικά ομάδα. Θεωρώ πάντως ότι μας αδικεί λίγο η έκταση της ήττας μας. Από κάποια δικά μας λάθη έφτασε εκεί η διαφορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x