Ελλάδα

Σερέλης: «Πήραμε ένα καλό μάθημα για το που αγωνιζόμαστε»

Ως ένα καλό μάθημα για το ποια είναι η Basket League θεωρεί την ήττα του Λαυρίου από τον Προμηθέα ο Χρήστος Σερέλης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο "Δημήτρης Τόφαλος".

Ο τεχνικός της ομάδας των ανατολικών προαστίων τόνισε πως βρέθηκαν μέσα σε ένα δεκάλεπτο από το -6 στο -25 και θεωρεί «πλασματική» την τελική διαφορά. Θεωρεί πως έκαναν μια γενικά κακή εμφάνιση και δεν είχαν τη πνευματική διαύγεια να αντιμετωπίσουν μια ποιοτικότερη ομάδα και δεν έπαιξαν σκληρά τους αντιπάλους τους.

Αναλυτικά: «Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Προμηθέα για την μέχρι τώρα πορεία του στην Ευρώπη, στο Κύπελλο που έχει αποκλείσει και τον Παναθηναϊκό, και στο πρωτάθλημα. Σήμερα πήραμε άλλο ένα πολύ καλό μάθημα σαν ομάδα για το τι σημαίνει Basket League.

Ο Προμηθέας μετά το 12’-13’ ήταν πολύ καλός και για 10’ κατάφερε μια διαφορά έξι πόντων να την φτάσει στους 25. Είναι ξεκάθαρο ότι η τελική διαφορά δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα του παιχνιδιού. Τα νέα παιδιά που μπήκαν να παίξουν στα τελευταία λεπτά ήταν πολύ μεγάλη εμπειρία για αυτούς, αλλά είναι προφανές και λογικό να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με τους έμπειρους παίκτες του Προμηθέα και για αυτό η διαφορά μειώθηκε. Δυστυχώς, για εμάς ήταν μία ακόμα κακή εμφάνιση σήμερα, όπως είχαμε κάνει με τον Ηρακλή την προηγούμενη εβδομάδα.

Απέναντι σε έμπειρους παίκτες, καλούς Αμερικάνους και Έλληνες, και μια δυνατή ομάδα δείξαμε για μία ακόμα φορά ότι δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά, κυρίως να παίξουμε το παιχνίδι. Και το λέω αυτό, διότι έχουμε τελειώσει κι αυτό το παιχνίδι με 17 φάουλ μόνο συνολικά, αν δεν κάνω λάθος σε όλο το παιχνίδι. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι δεν έχουμε αγγίξει άνθρωπο και, όταν παίζεις με ομάδες σαν τον Προμηθέα και εκτός έδρας και φτάνεις στο σημείο να έχεις κάνει μόνο 17 φάουλ, το αποτέλεσμα θα ήταν αυτό που ήρθε και ακόμα μεγαλύτερο αν ο Προμηθέας είχε τη βασική του ομάδα για 40’».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x