Ελλάδα

Σερέλης: «Σήμερα ήμασταν εκπληκτικοί»

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Λαυρίου στη νίκη επί του Ηρακλή, ήταν ο Χρήστος Σερέλης.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται το Λαύριο, όπως ανέφερε ο Χρήστος Σερέλης μετά την άνετη νίκη (77-60) επί του Ηρακλή, στο Ιβανώφειο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χρήστος Σερέλης:

«Θεωρώ ότι σήμερα πιστοποιήσαμε την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Μετά τα προβλήματα που είχαμε με τον κορωνοϊό και τις δύο προσθήκες έμπειρων παιδιών η ομάδα έχει αλλάξει πρόσωπο. Έδωσαν στην ομάδα αυτοπεποίθηση και όλοι μαζί χαίρονται τον τρόπο παιχνιδιού μας.

Πέρσι τα δύο πρώτα αποτελέσματα ήταν θετικά και μας έδωσαν τον χρόνο να δουλέψουμε άνετα. Φέτος είχαμε τα προβλήματα με τον κορωνοϊό, γι’ αυτό και κάναμε και τις προσθήκες για να βάλουν τους νεότερους σε μια σειρά. Υπάρχει και ένας ελληνικός κορμός που πάντα βοηθάει τους ξένους να καταλάβουν πως παίζεται το παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Πιστεύαμε ότι αν ξεκινήσουμε καλά θα αγχώναμε τον Ηρακλή. Οι παίκτες μου σήμερα ήταν πάρα πολύ καλοί. Καμιά φορά βιαζόμαστε να μιλήσουμε για τον ηττημένο, αλλά καμιά φορά παίζει ρόλο και το αν η άλλη ομάδα είναι σε πολύ καλή μέρα όπως σήμερα. Η ομάδα μου σήμερα ήταν εκπληκτική σε πολλά σημεία του αγώνα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό, αλλά και η τύχη είναι σημαντικό φυσικά μαζί με την ικανότητα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x