Με γλαφυρό τρόπο περιέγραψε ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης την ανταγωνιστικότητα της ομάδας του σε μεγάλο διάστημα του αγώνα με τον Ολυμπιακό. «Μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο νομίζαμε πως είχαμε πιει τα ούζα μας έτσι όπως μέναμε κοντά στο σκορ» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ήρθαμε στο ΣΕΦ έχοντας στο μυαλό μας πιο πολύ να αποδείξουμε πως η πορεία μας στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα δεν είναι τυχαία. Ξέραμε επίσης πως μετά από δύο ήττες ο Ολυμπιακός θα αντιδρούσε. Αυτός ήταν επιπλέον λόγος να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί. Για ένα σημαντικό διάστημα το καταφέραμε, αλλά κυρίως αυτό εξαρτάται από τον αντίπαλο κι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από μας. Ήταν πολύ καλός επιθετικά. Ο,τι του δώσαμε, το πήρε. Το ματς άνοιξε κι ήταν δύσκολο να ακολουθήσουμε. Δεν αλλάζει κάτι σε μας και σκεφτόμαστε το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ και άλλα ματς που θα καθορίσουν τους στόχους μας. Καλή συνέχεια στη διπλή αγωνιστική της Euroleague» τόνισε στην αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν θα περίμενε ότι μετά την 8η αγωνιστική, η ομάδα του θα ήταν ισόβαθμη με τον Ολυμπιακό και απάντησε: «Θα γελάγαμε, είμαστε παρέα στο Λαύριο. Πάντως μέχρι το τρίτο δεκάλεπτο νομίζαμε πως είχαμε πιει τα ούζα μας έτσι όπως μέναμε κοντά στο σκορ. Τι βιώνουμε θα το καταλάβουμε μετά από χρόνια γιατί τώρα ακόμη το βιώνουμε. Τα παιδιά δεν επαναπαύονται και θέλουν να συνεχίσουν την προσπάθεια».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ