Euroleague

Σφαιρόπουλος: «Αν έχεις άγχος… πας σπίτι σου»

Ο Ολυμπιακός δίνει κρίσιμο ματς κόντρα στην Εφές και ο Γ. Σφαιρόπουλος τόνισε ότι δεν έχει άγχος. «Όποιος έχει πάει σπίτι του», επεσήμανε ο Έλληνας τεχνικός, που ερωτήθηκε για το τάιμ άουτ του Ιτούδη.

«Όποιος έχει άγχος πάει σπίτι του»!

Αυτό το μήνυμα έστειλε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την κρίσιμη αναμέτρηση (23/03, 21:00) του Ολυμπιακού κόντρα στην Αναντολού Εφές στην προσπάθεια που κάνει για την καλύτερη δυνατή θέση μέσα στην τετράδα.

Ωστόσο, ανέφερε ότι δεν πιστεύει ότι υπάρχει άγχος στους «ερυθρόλευκους» και τόνισε: «Η δουλειά μας είναι να αποδίδουμε και να παίζουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες».

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με την Εφές και αν υπάρχει άγχος: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει άγχος, γιατί όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο, αν έχεις άγχος, πας σπίτι σου. Η δουλειά μας είναι να αποδίδουμε και να παίζουμε κάτω από αυτές τις συνθήκες. Είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, που έχουμε σταθεί ψηλά στη βαθμολογία. Μένει να κερδίσουμε τα τρία τελευταία παιχνίδια, για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Δεν το έχουμε ακόμα.

Η Εφές είναι πολύ επικίνδυνη, που ναι μεν έχει μόνο έξι νίκες, αλλά στα τελευταία παιχνίδια όταν χάνει, χάνει δύσκολα. Είναι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα, είναι φύσει αθλητική ομάδα, έχουν πάρει τον Ουίμς, έχουν καλούς σκόρερ, οι παίκτες της αν βρουν ρυθμό, σε σκοτώνουν. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό μας πλάνο και προσηλωμένοι στα καθήκοντά μας, να παίξουμε ατομική και ομαδική άμυνα, για να σταματήσουμε τον επιθετικό τους οίστρο. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να χτυπήσουμε τις αδυναμίες τους
».

- τους Παπανικολάου-Μάντζαρη: «Ο Παπανικολάου θα είναι εκτός, ο Μάντζαρης εντός».

- το τάιμ άουτ που πήρε ο Δημήτρης Ιτούδης στα 35'' με το σκορ στο 87-79: «Ουδέν σχόλιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x