Euroleague

Σφαιρόπουλος: «Δεν τα βάφουμε μαύρα, είδα τις φάσεις και ενισχύθηκε η απόψή μου για τη διαιτησία»!

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε σύνθημα... αντεπίθεσης στον Ολυμπιακό, ενώ επανέλαβε τα παράπονά του για τη διαιτησία του χθεσινού αγώνα. «Είδα τις φάσεις σε βίντεο, είχα απόλυτο δίκιο» είπε σχετικά!

Δεν χάνει την πίστη στην ομάδα του ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παρά το χθεσινό μπρέικ της Ζαλγκίρις και παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που έχουν πλήξει τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας κόουτς έστειλε σύνθημα ανάκαμψης ενόψει του αυριανού Game 2, ξανά στο ΣΕΦ, ενώ τοποθετήθηκε εκ νέου για τη διαιτησία, τονίζοντας πως είδε τις φάσεις στο βίντεο και ενισχύθηκε η άποψή του για όσα είπε το βράδυ της Τετάρτης!

«Βλέποντας το βίντεο από το χθεσινό παιχνίδι, ενισχύθηκε η τοποθέτησή μου για τη διαιτησία. Βλέποντας τις φάσεις από το ματς, είμαι σίγουρος πως είχα απόλυτο δίκιο για τη διαιτησία. Δεν πρέπει, όμως, να παρασυρθούμε από αυτό… Άλλο κομμάτι το τι συμβαίνει εντός αγωνιστικού χώρου κι άλλο το εκτός… Εμείς πρέπει να παλέψουμε στο γήπεδο» ανέφερε χαρακτηριστικά για το θέμα διαιτησίας ο προπονητής των ερυθρολεύκων.

Από 'κει και πέρα, σχολίασε: «Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο. Χάσαμε ένα παιχνίδι κοιτάμε μπροστά. Δεν τα βάφουμε μαύρα. Θέλουμε τη νίκη να αντιδράσουμε. Χάσαμε στις λεπτομέρειες, είχαμε την τελευταία επίθεση κια δεν σκοράραμε στην κανονική διάρκεια. Έχουμε επισημάνει τα λάθη μας και πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Αυτό που επισημάναμε είναι να αντιδράσουμε σε άμυνα και επίθεση. Δεν έχει σημασία ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι. Όσοι είναι εκεί πρέπει να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Όλοι οι παίκτες πρέπει να βγουν μπροστά. Έχουμε καλό υλικό. Όλοι πρέπει να είναι πιο επιθετκοί και να πάρουν πρωτοβουλίες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Έχουμε τραυματισμούς, περιμένουμε περισσότερα από τους Αμερικανούς μας. Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα και θα παλέψουμε το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x