Euroleague

Σφαιρόπουλος: «Εγώ και οι παίκτες μου θα πεθάνουμε στο γήπεδο»

Αποφασισμένος να αλλάξει την αγωνιστική κατάσταση και το κλίμα που επικρατεί στην Μακάμπι Τελ Αβίβ εμφανίστηκε ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ δοκιμάζεται σήμερα (20/11,19:00) στην έδρα της Αναντολού Εφές, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του ισραηλινού συλλόγου και να εμφανίζεται έτοιμος να αντιστρέψει την αρνητική κατάσταση που επικρατεί έως τώρα.

Ο 51χρονος προπονητής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους της Μακάμπι, δηλώνοντας τα εξής, «Θέλω να πω στους φιλάθλους μας ότι θα πολεμήσουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Θα πεθάνουμε, εγώ και οι αθλητές μου στο παρκέ για την επιτυχία της ομάδας. Ξέρω ότι ίσως είναι απογοητευμένοι με την έως τώρα πορεία, όμως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να αλλάξουμε την ατμόσφαιρα, να γίνουμε πιο επιθετικοί, ώστε να πάρουμε την νίκη και να κινηθούμε στην σωστή κατεύθυνση».

Όσον αφορά την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές, ο Σφαιρόπουλος υποστήριξε, «Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει να δουλεύουμε το στυλ παιχνιδιού μας. Μιλήσαμε σχετικά την άμυνά μας και τον τρόπο που θα πρέπει να λειτουργεί η γραμμή των ψηλών μας. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και πιστοί στο πλάνο μας, να είμαστε επιθετικοί μέχρι και το τελευταίο λεπτό».

Επιπλέον, για τον τρόπο που θέλει να λειτουργεί η ομάδα του, δήλωσε, «Είχαμε με τους παίκτες μου κάποιες συναντήσεις και τους εξήγησα τον τρόπο που θέλω να λειτουργούν μέσα στο παρκέ σε άμυνα και επίθεση, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Έχω μια συγκεκριμένη φιλοσοφία, η οποία δεν γίνεται σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να αφομοιωθεί πλήρως από τους παίκτες. Εξήγησα στους παίκτες τι θέλω από αυτούς σε άμυνα και επίθεση και η αντίδρασή τους ήταν αρκετά θετική. Είναι μια φανταστική ομάδα και πραγματικά τους εμπιστεύομαι ότι θα δίνουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους σε κάθε ματς».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x