Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης»

Βέβαιος πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος, από τη στιγμή που επέστρεψαν και οι τραυματίες, εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά την 37άρα επί του Προμηθέα.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να συνέτριψε τον Προμηθέα με 108-71, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά της Α1, ωστόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μένει... προσγειωμένος και περιμένει ακόμα περισσότερα πράγματα στη συνέχεια.

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και είχαμε διάρκεια και είναι σημαντικό ότι επέστρεψε το διαθέσιμο ρόστερ ξανά. Το ζητούμενο είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να βρουν ρυθμό τα παιδιά που έλειπαν τραυματίες. Πιστεύω ότι η ομάδα έχει περιθώριά να βρει ρυθμό, να βελτιωθεί και να βρούμε τη χημεία μας μετά από το μπες-βγες των τραυματισμών. Αυτός είναι ο στόχος μας».

Σχετικά με το αν το ματς με την Κύμη ήταν και ένα καμπανάκι για την ομάδα του, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε: «Δεν ξέρω αν ήταν καμπανάκι αλλά η ουσία είναι ότι η ομάδα προσπαθεί και με την Κύμη ήταν εμφατική μέχρι το 18' η εμφάνιση μας, στο πρώτο ματς. Οσο περνάει ο καιρός και προσπαθούμε, θα ανεβαίνουμε. Θα συνεχίσουμε γιατί έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για την αποτελεσματικότητα στο τρίποντο: «Εσείς θεωρείτε ότι στην Euroleague η ομάδα είχε το πρόβλημα;. Και εκεί είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Τώρα η ομάδα δουλεύει, έχει καλή απόδοση στο γήπεδο και όταν μπορείς να προπονείσαι θα ανέβουν τα ποσοστά, όπως έγινε και σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x