Ευρώπη

Σφαιρόπουλος: «Φέραμε τους παίκτες που θέλαμε, αλλά χρειάζεται υπομονή»

Ο προπονητής της Μακάμπι έκανε τις… προγραμματικές δηλώσεις για τη νέα σεζόν.

Την ικανοποίησή του για το ρόστερ που δημιούργησε η Μακάμπι εξέφρασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος με μήνυμά του μέσω από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Πάντως ζήτησε υπομονή και χρόνο, καθώς οι αλλαγές στο ρόστερ είναι αρκετές.

«Είναι μια νέα σεζόν, ένα νέο ξεκίνημα και όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι. Όλοι στην ομάδα έκαναν το καλύτερο για να έρθουν καλοί παίκτες. Πρώτον θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, τον τζένεραλ μάνατζερ και το τμήμα σκάουτινγκ που δούλεψαν σκληρά όλο το καλοκαίρι για να φέρουν τους παίκτες που θέλαμε.

Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της σεζόν. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, αλλά για δουλειά. Θα πρέπει να χτίσουμε το παιχνίδι μας από αυτές τις πρώτες προπονήσεις, να βάλουμε τα θεμέλια για την προσαρμογή των νέων παικτών στη φιλοσοφία μας. Είναι ώρα ο καθένας από μας να μάθει το παιχνίδι του άλλου, ώστε να δημιουργήσουμε μια σπουδαία ομάδα.

Γι’ αυτό χρειάζεται να έχουμε υπομονή, καθώς πρέπει να καταλάβουμε πως η ομάδα έχει επτά νέους παίκτες. Κρατήσαμε τον κορμό του ρόστερ και προχωρήσαμε σε μια θετική κατεύθυνση, αλλά τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε βήματα μπροστά. Αυτή η ομάδα χρειάζεται χρόνο για να βρει χημεία και ρόλους. Όλοι μας δουλεύουμε πολύ σκληρά για να είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή και να παλέψουμε για τους στόχους μας
», ανέφερε στο μήνυμά του ο κόουτς της Μακάμπι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x