Την άποψή του για την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και την απόφαση του Ολυμπιακού, κατέθεσε ύστερα από σχετική ερώτηση από τον Τύπο του Ισραήλ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Συγκεκριμένα, από τον προπονητή της Μακάμπι Τελ Αβίβ ζητήθηκε να σχολιάσει την στάση της ομάδας του Πειραιά και αν κάτι αντίστοιχο θα μπορούσε να γίνει και στο Ισραήλ:

«Δεν είμαι ο αρμόδιος για να απαντήσει σε αυτό. Είμαι προπονητής και δεν ξέρω τι γίνεται εδώ γύρω μου, δεν ξέρω ακόμη τη φιλοσοφία και πως λειτουργούν τα πράγματα. Ακόμη μαθαίνω τη λίγκα και το κλίμα της, αλλά γενικά τόσο στο Ισραήλ όσο και στην Ελλάδα, θα πρέπει να γίνουμε πιο έξυπνοι και είναι προφανές πως πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στο μπάσκετ, καθώς όλες οι ομάδες ζητούν ισότητα και ίσες ευκαιρίες εκεί που συμμετέχουν. Το μπάσκετ θα πρέπει να πηγαίνει μπροστά και στο τέλος θα πρέπει να βρεθούν νέα ιδέες και τρόποι, ώστε να γίνει πιο ελκυστικό.

Ήμουν προπονητής στον Ολυμπιακό και ξέρω την κατάσταση εκεί και τι γίνεται όλη την ώρα και όχι μόνο αυτή τη σεζόν. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού χρησιμοποίησαν διάφορους τρόπους για να βρουν μία λύση, αλλά είδαν ότι δεν γίνεται τίποτα, οπότε επέλεξαν το τολμηρό μονοπάτι
».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ