Euroleague

Σφαιρόπουλος: «Σήμερα θα δούμε για Πρίντεζη»

Στην αποψινή προπόνηση στη Βαμβέργη θα κριθεί η συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη απέναντι στην Μπάμπεργκ, όπως δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού.

Τις δυσκολίες του αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπάμπεργκ επισήμανε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Γερμανία.

«Η Μπάμπεργκ είναι μια δύσκολη έδρα. Είναι μια δύσκολη ομάδα που έχει υπομονή στην επίθεση. Παίζει ένα στιλ παιχνιδιού που είναι το ίδιο εδώ και πολλά χρόνια, ανεξαρτήτως προσώπων, κι αυτό την κάνει αξιόμαχη. Είναι δύσκολη έδρα γενικότερα και λόγω του κόσμου που πιέζει την αντίπαλη ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Τα επίπεδα συγκέντρωσής μας και ετοιμότητάς μας θα πρέπει να είναι πολύ υψηλά και θα πρέπει να κάνουμε αυτά που έχουμε σχεδιάσει για να πάρουμε από το παιχνίδι αυτό που θέλουμε», ανέφερε.

Ο 50χρονος τεχνικός μίλησε και για το… ιατρικό δελτίο της ομάδας του, προσθέτοντας: «Οι Μιλουτίνοφ και Αγραβάνης δεν ταξίδεψαν μαζί μας. Ο Πρίντεζης έκανε χθες (12/12) ένα κομμάτι της προπόνησης και σήμερα (13/12) θα δούμε πώς θα είναι. Ο Παπαπέτρου μπήκε κανονικά και νομίζω πως θα είναι εντάξει. Για τον Πρίντεζη θα δούμε την τελευταία στιγμή».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τολιόπουλος τόνισε: «Το γεγονός ότι δεν έχουμε κερδίσει ποτέ σε αυτή την έδρα είναι τεράστιο κίνητρο για εμάς. Επίσης, θέλουμε να συνεχίσουμε το καλό σερί νικών που έχουμε, να παραμείνουμε πρώτοι στη βαθμολογία και να κάνουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση, ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε, όπως σε όλα τα παιχνίδια, από την άμυνα. Να είμαστε καλοί σε αυτά που μας έχει πει ο κόουτς στην τακτική, να τους σταματήσουμε στο παιχνίδι με τις πολλές πάσες που κάνουν και να είμαστε σοβαροί. Εάν τα κάνουμε αυτά, πιστεύω πως θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Όσο για την παρουσία του «ερυθρόλευκου» κόσμου, είπε: «Είναι πάντα σημαντικό σε όποιο γήπεδο κι αν είσαι να ακούς τις φωνές των φιλάθλων σου. Πάντα χρειαζόμαστε τον κόσμο μας για να μας δίνει δύναμη και ώθηση. Σίγουρα, θα μας βοηθήσει πάρα πολύ και στην αναμέτρηση με την Μπάμπεργκ και τους ευχαριστούμε που βρίσκονται δίπλα μας και μας βοηθούν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x