Ευρώπη

Σφαιρόπουλος: «Θέλω κορμό ισραηλινών παικτών»

Το πλάνο του για δημιουργία ενός κορμού γηγενών παικτών που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη Μακάμπι, αποκάλυψε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά τη νίκη απέναντι στη Χάποελ Γκιλμπόα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, παράλληλα με τις υποχρεώσεις της Μακάμπι στο πρωτάθλημα, σχεδιάζει σιγά-σιγά και την ομάδα της νέας σεζόν και μετά το χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τη Χάποελ Γκιλμππόα, μίλησε αναλυτικά για το σχέδιό του να έχει ρόστερ με αρκετούς ισραηλινούς παίκτες.

«Είναι σημαντικοί για μία ομάδα οι γηγενείς. Δεν χρειάζομαι τον κανονισμό, ώστε να παίζουν οι Ισραηλινοί στα παιχνίδια μας. Υπολογίζω πολύ σε εκείνους και θέλω να χτίσω μία βάση από Ισραηλινούς στην Μακάμπι, οι οποίοι θα αποτελέσουν τον «κορμό» στο μέλλον.

Στη συνέχεια, θα φέρουμε και καλούς ξένους, όπως άλλωστε, έχουμε και τώρα. Για μένα είναι όλοι ίδιοι, ανεξαρτήτως εθνικότητας. Τους υπολογίζω ως ίσες μονάδες αυτής της ομάδας οι οποίοι μπορούν να τη βοηθήσουν για να πετύχει», ήταν τα λόγια του Έλληνα προπονητή της «ομάδας του λαού».

Σούπερ προσφορά στο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Ρεάλ Μαδρίτης: Νικ Καλάθης με 0% γκανιότα* σε over/under πόντους. *Όροι και προϋποθέσεις

Advertisement

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x