Ελλάδα

Σφαιρόπουλος: «Χρειαζόμαστε δουλειά, θέλουμε να ενταχθούμε οι νέοι παίκτες»

Ευχαριστημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ ήταν ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο οποίος τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» χρειάζονται πολλή δουλειά ακόμα.

Πρώτο μέλημα του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι να βελτιωθεί ο Ολυμπιακός και να ενταχθούν οι νέοι παίκτες, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος:

«Χρειαζόμαστε δουλειά, δεν έχουμε βρει τους αυτοματισμούς μας, χρειάζεται ακόμη περισσότερη δουλειά σε άμυνα και επίθεση. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές αδυναμίες στην άμυνα, δεν είναι του στυλ μας, δεχτήκαμε 49 πόντους, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα βελτιώθηκε και κρατήσαμε τη διαφορά ως το τέλος. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, η νίκη ή η ήττα, μας ενδιαφέρει να ενταχθούν τα νέα παιδιά, οι παλιοί ξέρουν τι θέλουμε και αυτό που κοιτάμε είναι το πάντρεμα μεταξύ νέων και παλιών παικτών.

Πρόκειται για παίκτες ποιότητας, έχουμε ποιότητα, έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και έχουμε περιθώρια βελτίωσης γιατί ακόμη δεν έχουμε φτάσει στα επίπεδα που θέλουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους διοργανωτές, την περιφέρεια, τον Δήμο, τις τοπικές αρχές, την τοπική Ένωση, το τουρνουά, στη δεύτερη του χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη αίγλη, εύχομαι να γίνει θεσμός, παιχνίδια επιπέδου Ευρωλίγκας είναι πολύ όμορφα να τα βλέπει ο κόσμος από κοντά
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x