Ελλάδα

Σιγκούνας: «Νίκη για να μείνουμε ζωντανοί»

Μονόδρομος είναι για το Ρέθυμνο η νίκη κόντρα στον Χολαργό, ώστε να μείνει ζωντανό για την παραμονή στην Α1, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Σιγκούνα.

Πολύ δύσκολη αποστολή θα έχει το Ρέθυμνο στην έδρα του Χολαργού, αλλά η νίκη είναι μονόδρομος, όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Σιγκούνας.

Το blog του Αλέξανδρου Σιγκούνα στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα και πάλι από το blog του ΕΣΑΚΕ.

Ακόμα μία κακή εβδομάδα πέρασε, με τον χαρακτηρισμό να οφείλεται στην ήττα από τον Πανιώνιο Βίκος Cola. Δυστυχώς δεν εμφανιστήκαμε καθόλου στο 4ο και πιο κρίσιμο δεκάλεπτο, γνωρίζοντας μία πολύ κακή ήττα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για κανέναν μας.

Ο κόσμος ήταν εκεί, μας βοήθησε και εμείς δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Για αυτόν τον λόγο θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Δε θα πω κάτι άλλο αλλά θα υιοθετήσω αυτό που ανέφερε στις χθεσινές του δηλώσεις ο Χριστοδούλου, “τέρμα τα λόγια και πάμε στις πράξεις”.

Αυτό σημαίνει ότι αύριο θα “παλέψουμε” όσο μπορούμε... και λίγο παραπάνω για να καταφέρουμε τον στόχο μας. Δεν υπάρχει κανένα άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο η νίκη. Πλέον βρισκόμαστε σε δυσμενή θέση και αν θέλουμε να παραμείνουμε “ζωντανοί” θα πρέπει να κάνουμε το χρέος μας.

Το Ρέθυμνο Cretan Kings έχει γράψει τη δική του ιστορία και θα πρέπει να τη σεβαστούμε και να την υπερασπιστούμε μέχρι τέλους. Το χρωστάμε στην ομάδα, τον κόσμο και τους εαυτούς μας, αφού εγώ και οι συμπαίκτες μου γνωρίζουμε πολύ καλά το πόσο έχουμε αδικήσει όλη αυτήν τη σκληρή δουλειά τόσων μηνών.

Σαφώς και ο αντίπαλος είναι δύσκολος, ποιοτικός και όλα τα συναφή αλλά εμείς θα πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα γίνεται, να βγάλουμε πάθος και ψυχή και να επιστρέψουμε στο Ρέθυμνο με το ροζ φύλλο
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x