NBA

Σίξερς: Το καλύτερο ρεκόρ εντός έδρας εδώ και τρεις δεκαετίες

Την καλύτερη επίδοσή τους, σε εντός έδρας παιχνίδια, έχουν πιάσει οι Σίξερς με 28-2, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ τους από τη σεζόν 1982-83.

Εκπληκτικά αγωνίζονται οι Σίξερς στην έδρα τους και αυτό φαίνεται από το εντυπωσιακό 28-2 που είναι το ρεκόρ τους, μετά την νίκη επί των Νιού Γιόρκ Νικς (115-106).

Άλλη μια φορά έχει καταφέρει να πιάσει αυτήν την επίδοση η ομάδα της Φιλαδέλφεια και έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε. Για την ακρίβεια, το ημερολόγιο έγραφε 1983 και δεν είχε καν γεννηθεί κανένας από τους τωρινούς παίκτες της ομάδας. Ο μεγαλύτερος είναι ο Αλ Χόρφορντ, ο οποίος γεννήθηκε τρία χρόνια αργότερα.

Οι δύο ήττες που έκαναν οι Σίξερς ήταν σε δύο συνεχόμενους αγώνες, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Συγκεκριμένα, η πρώτη ήταν στις 18 Δεκεμβρίου ενάντια στους Μαϊάμι Χιτ (108-104) και η δεύτερη δύο μέρες μετά με τους Ντάλας Μάβερικς (117-98).

Το πρόβλημα της ομάδας, ωστόσο, είναι οι εκτός έδρας αγώνες. Εκεί έχουν ρεκόρ 9-21 και αυτός είναι ο λόγος που βρίσκονται στην πέμπτη θέση της Ανατολής και όχι ψηλότερα.

Επιπλέον, τώρα θα πρέπει να παλέψουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα χωρίς τους Τζόελ Εμπίντ και Μπεν Σίμονς, που είναι οι καλύτεροι παίκτες της ομάδας, διότι έχουν τραυματιστεί και οι δύο.

Επιμέλεια: Γιάννης Λύκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x