Ελλάδα

Σηκώνουν μανίκια στον Ηρακλή

Η προετοιμασία για την επιστροφή στην Basket League αρχίζει.

Σε ρυθμούς νέας σεζόν μπαίνει πλέον ο Ηρακλής. Από την Πέμπτη (15/8) αρχίζουν οι αφίξεις των παικτών της ομάδας. Την αρχή κάνουν οι: Μανωλόπουλος, Χάνλαν, Καββαδάς, Σούλερ, που αναμένονται στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία.

Αυτή θα αρχίσει με προπονήσεις στο Ιβανώφειο από την Παρασκευή 16/8 που σταδιακά θα ενταθούν μέχρι και τα πρώτα φιλικά και την ενσωμάτωση όλων των παικτών στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη.
Να σημειωθεί ότι θα ανακοινωθεί σύντομα η ημερομηνία και ώρα της «επίσημης» «πρώτης», όπου ο κόσμος θα μπορέσει να πάρει μια πρώτη γεύση από τη νέα ομάδα.

Το πρώτο φιλικό τεστ θα γίνει με το Ανατόλια στις 28/8 (κ.θ.), ενώ μετά υπάρχουν δυνατά τεστ με Ολυμπιακό (30/8-1/9 στο Μέτσοβο), με Παναθηναϊκό (8/9 στην Πορταριά), με Λουκόιλ Ακαντέμικ (11-12/9, κ.θ.).

Πρώτη γεύση θα πάρουν οι φίλαθλοι στο ιστορικό τουρνουά του ΣΔΚΘ «Συμεών Μαυροσκούφης» με τον Ήφαιστο Λήμνου (16/9, γήπεδο ΧΑΝΘ) ενώ η «πρόβα τζενεράλε» θα είναι το τεστ με τον Προμηθέα Πάτρας (18/9) στο Ιβανώφειο! Εκεί αναμένεται να γίνει και η επίσημη παρουσίαση της Ομάδας ενώπιον του κοινού της.

Συνοπτικά:
Τετάρτη 28/8 Ανατόλια
Παρασκευή 30/8 Ολυμπιακός
Κυριακή 1/9 Ολυμπιακός
Κυριακή 8/9 Παναθηναϊκός
Τετάρτη 11/9 Λουκόιλ
Πέμπτη 12/9 Λουκόιλ
Δευτέρα 16/9 Ήφαιστος
Τετάρτη 18/9 Προμηθέας

Θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για το νέο τεχνικό team, τους συνεργάτες και τα στελέχη της Ομάδας καθώς και οι αφίξεις των υπολοίπων παικτών και η οριστική επάνδρωση του ρόστερ για τη νέα χρονιά.

Τη Δευτέρα 19/8 η ομάδα θα βραβευθεί από την ΕΟΚ για την άνοδο στην Α1 στην εκδήλωση της κλήρωσης των Εθνικών πρωταθλημάτων, στην Αθήνα.
Την ίδια ημέρα θα συνεχιστεί και η πώληση των εισιτηρίων Διαρκείας από το Ιβανώφειο (τηλ.: 2310-219233)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x