Ελλάδα

Σιμόνοβιτς: «Εξαιρετική ομάδα η Ελλάδα, αλλά μπορούμε»

Ο Μάρκο Σιμόνοβιτς έπλεξε το εγκώμιο της Εθνικής αλλά αισιοδοξεί για νίκη της Σερβίας στο αυριανό ματς.

Ομάδα με πολύ ταλέντο θεωρεί την Ελλάδα ο Μάρκο Σιμόνοβιτς, ωστόσο θεωρεί πως η Σερβία μπορεί να κερδίσει στα «Δύο Αοράκια» στην αυριανή αναμέτρηση για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Ο 32χρονος φόργουορντ της Ζενίτ αναφέρθηκε στην επιστροφή των Μπογκντάνοβιτς και Μπιέλιτσα με το εθνόσημο, αλλά και στη δύσκολη θέση των παικτών στα «παράθυρα».

Αναλυτικά ο Μάρκο Σιμόνοβιτς μίλησε για:

-τη σημασία της αναμέτρησης με την Ελλάδα για τη Σερβία: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας. Μάλλον είναι πιο σημαντικό για τη δική μας ομάδα, γιατί η Ελλάδα βρίσκεται στο 6-0. Είναι εξαιρετική ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες, που παίζουν πολύ καλά μαζί. Τους παρακολουθήσαμε λίγο στο βίντεο και περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι και να κερδίσουμε».

-το τι πρέπει να κάνει η Σερβία για να κερδίσει την Πέμπτη: «Αν θες να κερδίσεις την Ελλάδα μέσα στην έδρα της θα πρέπει να παίξεις πολύ καλή άμυνα. Όλα ξεκινούν από τον Καλάθη και τον Σλούκα, αλλά συνολικά και οι δώδεκα παίκτες της ελληνικής ομάδας είναι εξαιρετικοί. Αν παίξουμε καλή άμυνα και βρούμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό, αλλά και αν λειτουργήσουμε καλά στο σετ παιχνίδι, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

-τις απουσίες σημαντικών παικτών αλλά και την παρουσία Μπογκντάνοβιτς και Μπιέλιτσα: «Μας λείπουν και πάλι 3-4 πολύ καλοί παίκτες, αλλά έχουμε και πάλι μαζί μας τον Μπογκντάνοβιτς και τον Μπιέλιτσα, που είναι πολύτιμοι για μας. Ο πρώτος ήταν ο κορυφαίος γκαρντ στην Ευρώπη με τη Φενέρμπαχτσε και τα πήγε πολύ καλά και στο ΝΒΑ, ενώ ο δεύτερος είναι εδώ και χρόνια ένας από τους ηγέτες της Εθνικής. Χαίρομαι πολύ που είναι ξανά στην εθνική, θα μας βοηθήσουν πολύ».

-τη διαθεσιμότητα των παικτών για τα «παράθυρα»: «Το θέμα με τα ‘παράθυρα’ είναι κάτι που δεν αφορά τους παίκτες. Εμείς θέλουμε πάντα να αγωνιζόμαστε και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Όλες οι ομάδες έχουν πάντα ελλείψεις και θα πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Όσοι όμως είναι διαθέσιμοι, προσπαθούν πάντα να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x