Ελλάδα

Σίνγκλετον: «Δεν θα πήγαινα στον Ολυμπιακό, μου αρέσει στον Παναθηναϊκό»

Ο Κρις Σίνγκλετον απάντησε σε ερωτήματα φιλάθλων για το μέλλον του.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Παναθηναϊκό αν και θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες άφησε ο Κρις Σίνγκλετον απαντώντας σε ερωτήματα φιλάθλων μέσω Twitter. Αντίθετα, απέκλεισε την πιθανότητα να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού.

«Μου αρέσει εδώ και το να επιστρέψω θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Συμπαίκτες, ρόλος και χρήματα. Αυτή η ομάδα έχει πάνω από έξι παίκτες που μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι. Θα εξετάσω όλες τις επιλογές μου, αλλά αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Είναι στο μυαλό μου η πιθανότητα να μείνω, αλλά αυτή τη στιγμή επικεντρώνομαι στο να πάμε ξανά στο Final 4», τόνισε.

Ερωτηθείς αν θα εξέταζε μια πρόταση από τον Ολυμπιακό απάντησε: «Πιθανότατα όχι, δεν βλέπω να παίζω μαζί με κάποιον από αυτούς τους τύπους».

Όσο για το τι έφταιξε για τη χθεσινή ήττα από τη Ρεάλ, είπε: «Μας έπαιξαν πιο δυνατά. Θα πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ. Πιστεύω πως μπορούμε να ξαναφέρουμε τη σειρά στο ΟΑΚΑ, ακόμη και να πάρουμε την πρόκριση στη Μαδρίτη. Είμαι σίγουρος πως ο κόουτς θα έχει προετοιμάσει κάτι για να αντιδράσουμε. Γι΄αυτό τον λένε μετρ της τακτικής».

Τέλος, στην προτροπή ενός φιλάθλου να σκέφτεται την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ για να μη νιώθει μόνος στη Μαδρίτη σχολίασε: «Αρκεί και μόνο να βάλω αυτή τη φανέλα για να ξέρω για ποιον και για τι παλεύω».











Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x