Euroleague

Σίνγκλετον: «Είναι τρομερό να ακούς το όνομά σου από ένα ολόκληρο ΟΑΚΑ»

Ενθουσιασμένος που παίζει στον Παναθηναϊκό Superfoods και κυρίως με τους οπαδούς του είναι ο Κρις Σίνγκλετον, όπως δήλωσε ο Αμερικανός στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας.

Απόλυτα ευχαριστημένος με την παρουσία του στον Παναθηναϊκό Superfoods δήλωσε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Κρις Σίνγκλετον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ τόνισε πως ενθουσιάζεται όταν ακούει το όνομά του από ένα ολόκληρο ΟΑΚΑ, λέγοντας πως θα κάνει τα πάντα για να πάει και με τους «πράσινους» στο Final 4, ενώ τέλος είπε πως η νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε γιατί τους πήραν τα… κλειδιά του αυτοκινήτου τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κρις Σίνγκλετον στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

Για τη νίκη επί τη Ρεάλ: «Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και έτσι καταφέραμε να τους κόψουμε τον ρυθμό. Πήραμε τα κλειδιά του… αυτοκινήτου τους. Κάναμε καλή δουλειά στην άμυνα και έτσι το κάναμε ακόμη πιο δύσκολο για εκείνους».

Για τις 9 σερί νίκες στο ΟΑΚΑ: «Η ενέργεια που μας δίνουν οι οπαδοί μας, μας δίνει μεγάλο πλεονέκτημα στην έδρα μας. Είναι τρομερό να ακούς τόσο πολύ κόσμο να φωνάζει το όνομά σου όταν μπαίνεις στο παρκέ, όπως κάνουν οι οπαδοί μας. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο να παίζεις για εκείνους».

Για τη διαφορά του να παίζει στην Ευρωλίγκα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και τον Παναθηναϊκό: «Προφανώς η διαφορά είναι το πλήθος του κόσμου σε σχέση με τη Λοκομοτίβ. Η Λοκομοτίβ έκανε πολύ καλή δουλειά πέρυσι, μας άρεσε να παίζουμε εκεί και να τα δίνουμε όλα στο παρκέ. Η Λόκο είναι πιο μικρή ομάδα, αλλά είναι ωραίο να παίζεις για εκείνη, ενώ και οι φίλαθλοί της ήταν καλοί. Όμως, εδώ στον Παναθηναϊκό βλέπεις πραγματικά τη χαρά και τον ενθουσιασμό στον κόσμο και πόσο το μπάσκετ του αλλάζει τη ζωή. Προσωπικά, προσπαθώ να παίξω όσο πιο καλά μπορώ».

Για την επιστροφή του Γκιστ: «Η ηγετική του φυσιογνωμία σημαίνει πολλά για την ομάδα. Είναι σαν αδερφός μου και μου αρέσει να είμαι στο παρκέ μαζί του. Επίσης, η επιστροφή του κάνει πιο πλήρη και καλύτερη την ομάδα μας».

Για τη συνεργασία του με τον Τσάβι Πασκουάλ: «Νομίζω πως το βασικό του προσόν είναι η δημιουργικότητά του και όλα αυτά που έχει κάνει για εμάς. Ειδικά, ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται τον καθέναν. Τώρα, προσπαθεί να αλλάξει κάποια πράγματα για εμάς, κόντρα στους αντιπάλους μας και αυτό μας κάνει μία ενδιαφέρουσα ομάδα».

Για το πόσο δύσκολο ήταν να προσαρμοστεί στον ρόλο του σέντερ στον Παναθηναϊκό, αφού στη Λοκομοτίβ έπαιζε ως πάουερ φόργουορντ δίπλα στον Άντονι Ράντολφ: «Στη Λοκομοτίβ έπαιζα πάουερ φόργουορντ και σέντερ. Ήταν ομαλή η μετάβαση. Το παιχνίδι στην Ευρώπη είναι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με το NBA, ειδικά από την στιγμή που αγωνίζονται ως σέντερ πιο κοντοί παίκτες. Είμαι εντάξει, η μετάβασή μου έχει γίνει καλά μέχρι τώρα. Δεν έχω πρόβλημα, όσο είμαι στο παρκέ. Παίζω με τον Γιάννη Μπουρούση μαζί, που είναι πιο πολύ παίκτης του ποστ. Προσπαθώ να τον πλησιάζω, ώστε να είμαστε δύο μεγάλα κορμιά κοντά, ενώ στην άμυνα ξέρω ότι θα είναι πάντα πίσω μου».

Για το αν η Αρμάνι είναι πιο επικίνδυνη μετά τον μαθηματικό αποκλεισμό της: «Προσπαθούμε να νικάμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν μ’ αρέσει να χάνω και γι’ αυτό προσπαθώ να νικάω παντού. Οι ομάδες που δεν έχουν κάτι να χάσουν, είναι ακόμη πιο επικίνδυνες».

Για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπασκόνια: «Είναι μία ομάδα που είναι κοντά σε εμάς, οπότε ξέρουμε τι να περιμένουμε. Θα πρέπει είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε αυτοπεποίθηση σε όλο το παιχνίδι. Θα πρέπει, επίσης, να είμαστε κοντά στο σκορ και να δούμε τι θα κάνουμε στο τέλος. Είναι δύσκολα να παίζεις εκεί και εμείς έχουμε κάποιους παίκτες που αγωνίζονταν εκεί πέρυσι. Θα πρέπει να πάμε εκεί και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός συγκαταλέγεται στις πιο αθλητικές ομάδες της φετινής Ευρωλίγκας μαζί με την Αναντολού Εφές: «Πρέπει να είμαστε επιθετικοί και να προσπαθήσουμε να είμαστε παντού. Ξέρουμε ότι έχουμε μία αθλητική ομάδα και πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη σε ό,τι κάνουμε».

Για το αν αποτελεί έξτρα κίνητρο για εκείνον φέτος πως πέρυσι είχε φτάσει με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Final 4 της Ευρωλίγκας: «Ήταν μία σπουδαία ανάμνηση και ήταν πολύ όμορφο που πήγα στο Final 4. Κάναμε μία τρομερή σεζόν και κανείς δεν μας περίμενε να πάμε εκεί, αλλά το αξίζαμε. Φυσικά, θα κάνω ό,τι μπορώ για να πάω και με τον Παναθηναϊκό εκεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x