Ευρώπη

Σίνγκλετον: «Είχε ενδιαφερθεί η Μπαρτσελόνα και πριν υπογράψω στον Παναθηναϊκό»

Η Μπαρτσελόνα είχε ενδιαφερθεί ξανά για τον Κρις Σίνγκλετον, πριν από δύο χρόνια, προτού εκείνος, δηλαδή, υπογράψει στον Παναθηναϊκό, όπως αποκάλυψε ο Αμερικανός.

Εδώ και αρκετό διάστημα ενδιαφέρεται η Μπαρτσελόνα για τον Κρις Σίνγκλετον.

Ο Αμερικανός φόργουορντ δήλωσε πως οι Καταλανοί τον είχαν στη λίστα τους από τότε που αποχώρησε από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, ενώ αποκάλυψε πως ενδεχομένως να είχε υπογράψει σε εκείνους πριν από δύο χρόνια, εάν είχαν προχωρήσει νωρίτερα στην πρόσληψη του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι ο πρώην NBAer μετακόμισε στον Παναθηναϊκό.

«Με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν έπαιξα για πρώτη φορά στην Ευρωλίγκα. Το πρώτο μου παιχνίδι ήταν κόντρα στον Παναθηναϊκό, στον οποίο αγωνίστηκα εκεί για δύο χρόνια, στη συνέχεια. Όμως, τώρα ήρθα εδώ και είμαι ενθουσιασμένος», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός φόργουορντ στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα και πρόσθεσε:

«Στη Λόκο ήμουν μαζί με τον Κλαβέρ και τώρα είμαστε συμπαίκτες, ενώ είμαι χαρούμενος που θα είμαι ξανά μαζί με τον Σεραφέν. Ξέρω τι μπορεί να κάνει και είμαι ενθουσιασμένος ενόψει της νέας σεζόν. Ήμουν συνέχεια σε επικοινωνία με την Μπαρτσελόνα. Πριν υπογράψω στον Παναθηναϊκό, υπήρξε ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα, αλλά η κατάσταση ήταν λίγο περίπλοκη, καθώς δεν είχε υπογράψει ο Μπαρτζώκας. Μόλις, λοιπόν, υπέγραψα στον Παναθηναϊκό, υπέγραψε και ο Μπαρτζώκας και εγώ δεν το ήξερα τότε. Αλλά, αυτό ανήκει στο παρελθόν και αυτό το καλοκαίρι ήταν η ομάδα δίπλα μου διαρκώς. Γι’ αυτό, όταν τελείωσε η σεζόν, ένιωσα ότι με ήθελαν πολύ και έτσι ήρθα».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x