Euroleague

Σίνγκλετον: «Θα πλήρωνα για να δω το Παναθηναϊκός-Ρεάλ»

Ο Κρις Σίνγκλετον δεν κρύβει πως μετρά τις ώρες για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ.

Δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα και εξαιρετικά ενδιαφέρον ματς χαρακτήρισε αυτό του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ την Παρασκευή στο ΟΑΚΑ ο Κρις Σίνγκλετον.

«Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι και για τις δυο ομάδες. Αυτοί θα έρθουν εδώ για να αντιμετωπίσουν εμάς, που είμαστε μια ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ έδρας τα τελευταία δυο χρόνια, όμως, παράλληλα είναι μια ομάδα που παίζει εξαιρετικά και είναι σχεδόν πάντα στα Final 4. Έχουν αρκετούς σοβαρούς τραυματισμούς, αλλά κάποιοι άλλοι παίκτες τους έχουν βγει μπροστά. Πιστεύω στις δυνατότητές μας και στους συμπαίκτες μου και πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τη νίκη», είπε αρχικά ο Αμερικανός άσος.

Για την αντιμετώπιση του Λούκα Ντόντσιτς είπε: «Η Ρεάλ έχει 10 παίκτες με παραστάσεις από το ΝΒΑ και αρκετούς ακόμα που είναι «μπαρουτοκαπνισμένοι» στην Ευρωλίγκα. Ο Ντόντσιτς είναι ένας μεγάλος παίκτης, ξέρουμε τι μπορεί να κάνει στο παρκέ, αλλά θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλους τους αντιπάλους».

Όσο για το διαφαινόμενο sold out, σχολίασε: «Ο κόσμος θα έρθει εδώ για να δει έναν μεγάλο αγώνα. Να δει τον Παναθηναϊκό και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, ένα από τα παιχνίδια που κι εγώ θα πλήρωνα για να το δω και ξέρω τι να περιμένω από τον κόσμο. Ο κόσμος μας πιστεύει, αλλά εμείς έχουμε ακόμα πολλά να δώσουμε και να γίνουμε όσο το δυνατό καλύτερη ομάδα μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x