NBA

Σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί ο Τζινόμπιλι!

Αν και προπονείται κανονικά στις εγκαταστάσεις των Σπερς αυτό το διάστημα, ο Μανού Τζινόμπιλι σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από την ενεργό δράση και γι’ αυτό επίκειται συνάντηση με τον Γκρεγκ Πόποβιτς

Πιο πολύ από ποτέ φέρεται να σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση ο Μανού Τζινόμπιλι!

Σύμφωνα με τον Adrian Wojnarowski, ο Αργεντινός σούπερ σταρ ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το αν θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα των Σπερς για 17η σεζόν και γι’ αυτό αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να συναντηθεί με τον Γκρεγκ Πόποβιτς αναφορικά με το μέλλον του.

Στο μεταξύ, ο 41χρονος γκαρντ προπονείται κανονικά όλο αυτό το διάστημα στις εγκαταστάσεις της ομάδας του Σαν Αντόνιο, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το ραντεβού με τον προπονητή του, ο οποίος επιστρέφει στις ΗΠΑ, μετά τη συμμετοχή του σε καμπ στο Βελιγράδι. Ο Τζινόμπιλι έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Σπερς, έναντι 2,5 εκατ. δολαρίων.

Την περσινή σεζόν, ο Αργεντινός είχε κατά μέσο όρο 9,8 πόντους σε 20 λεπτά συμμετοχής, ενώ φορά για 16 συναπτά έτη τη φανέλα των «σπιρουνιών», μετρώντας μαζί τους συνολικά 1057 παιχνίδια στην κανονική περίοδο και 218 στα playoffs του ΝΒΑ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x