Ευρώπη

Σκέφτεται σοβαρά τη συμμετοχή στη VTB League η Μακάμπι!

Πολύ σοβαρά σκέφτονται οι άνθρωποι της Μακάμπι Τελ Αβίβ τη συμμετοχή στη VTB League της επόμενης περιόδου, σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ!

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Μακάμπι Τελ Αβίβ προανήγγειλε τη δημιουργία δύο ομάδων από την επόμενη σεζόν, με τη μία να συμμετέχει στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και την άλλη στην Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την ιστοσελίδα «one.co.il», οι άνθρωποι της «ομάδας του λαού» σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο, το σύνολο που θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα να λάβει μέρος και στη VTB League!

Μάλιστα, το ενδιαφέρον αυτό δεν είναι μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, καθώς όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, στις 23 Ιουνίου αναμένεται στο Τελ Αβίβ ο πρόεδρος της διοργάνωσης, Σεργκέι Κουσένκο, προκειμένου να μιλήσει με τη διοίκηση της Μακάμπι.

Από ‘κει και πέρα, εάν η «ομάδα του λαού» συμμετέχει και στη VTB League την επόμενη σεζόν, δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάνει κάτι αντίστοιχο, συμμετέχοντας δηλαδή σε άλλη διοργάνωση παράλληλα με το πρωτάθλημα Ισραήλ και την Ευρωλίγκα, καθώς τη χρονιά 2011/12 είχε λάβει μέρος στην Αδριατική λίγκα, την οποία και κατέκτησε τότε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x