Γενικά

Σκέψεις για «λουκέτο» στην Κάλεβ

Την ακύρωση των συμβολαίων όλων των παικτών του ρόστερ, ακόμα και για τη νέα σεζόν αποφάσισε η διοίκηση της Κάλεβ Κράμο, μετά την οριστική αναβολή της VTB League.

Η ακύρωση της φετινής σεζόν στην VTB League, θα έχει όπως όλα δείχνουν καταστροφικές συνέπειες στην Κάλεβ Κράμο. Η διοίκηση της ομάδας που είχε στις τάξεις της το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού, είχε αποσυρθεί από το πρωτάθλημα πριν αποφασιστεί η οριστική διακοπή του.

Το επόμενο βήμα που έγινε γνωστό σήμερα, είναι η ακύρωση των συμβολαίων όλων των παικτών που ανήκαν στο ρόστερ της, ακόμα και αυτών που είχαν συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν. «Διακόψαμε τα συμβόλαια όλων των παικτών, ακόμα και αυτών που υπήρχε συμφωνία για τις δύο επόμενες σεζόν. Έχουμε συμφωνήσει με τους μισούς παίκτες και διαπραγματευόμαστε με τους υπόλοιπους», δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Τόμας Λίναμαε, προσθέτοντας ότι θα καταβληθεί αποζημίωση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Εσθονία, η Κάλεβ αντιμετωπίζει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα πλέον, αφού οι χορηγοί πληρώνουν όλο το ποσό των συμφωνιών στο τέλος της σεζόν, ενώ χρήματα χάθηκαν και από τα εισιτήρια. Ήδη το χρέος έχει υπερβεί το ένα εκατομμύριο ευρώ και αν δεν βρεθεί λύση, υπάρχει σκέψη μέχρι και για οριστική διάλυση της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x