Γενικά

Σκόλα: «Αν δεν είχαμε προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα σταματούσα το μπάσκετ»

Αν δεν προκρινόταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με την εθνική Αργεντινής, ο 39χρονος Αργεντινός θα σταματούσε το μπάσκετ, όπως αποκάλυψε στην παρουσίασή του από την Αρμάνι Μιλάνο.

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας είχε σχεδιάσει ο Λουίς Σκόλα, ωστόσο η εκπληκτική πορεία της εθνικής Αργεντινής του άλλαξε τα σχέδια.

Η απευθείας πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, μέσω της πορείας ως τη δεύτερη θέση, αποτέλεσε τον λόγο που ο Αργεντινός θα συνεχίσει να παίζει μπάσκετ.

Αυτό αποκάλυψε ο νέος παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο στην παρουσίασή του από την ιταλική ομάδα: «Ναι, οι Ολυμπιακοί Αγώνες κάνουν τη μεγάλη διαφορά για να συνεχίσω να παίζω. Αποφάσισα να παίξω στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αν δεν είχαμε προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα σταματούσα να παίζω».

Ο πρώην ΝΒΑer αποκάλυψε και τον σημαντικό ρόλο που έπαιξε η γυναίκα του στην απόφασή του: «Βλέπαμε πώς λειτουργούσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του τουρνουά και καθίσαμε με τη γυναίκα μου να μιλήσουμε για το τι θα κάνουμε. Μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο ήρθε σε μένα, κάτι που με εξέπληξε, και είπε ‘’Τώρα δεν μπορείς να σταματήσεις να παίζεις, πρέπει να παίξεις έναν ακόμη χρόνο και να αγωνιστείς στους Ολυμπιακούς Αγώνες’’». Απλά έπρεπε να βρούμε το πού. Της μίλησα για κάποιες προοπτικές, μεταξύ των οποίων και η Ολύμπια Μιλάνο, και έτσι αρχίσαμε να παίρνουμε την τελική απόφαση».

Ο σπουδαίος Αργεντινός παίκτης επέστρεψε στην Ευρώπη έπειτα από 12 χρόνια και όπως φαίνεται, προετοιμάζεται για την τελευταία σεζόν της μεγάλης καριέρας του.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Μαούτσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x